Akşam Grubunu bakın kim aldı!

Cengiz-Kolin-Limak ortaklığının almaktan vazgeçtiği Akşam Gazetesi, Güneş Gazetesi, Skytürk360 ve Alem Fm'in yeni sahibi belli oldu. Akşam bünyesindeki gazete, televizyon ve dergiler Başbakan Tayyip Erdoğan'a yakınlığıyla bilinen Ethem Sancak'a satıldı.

Abone ol

Akşam Gazetesi ile bünyesinde bulunan GÜNEŞ Gazetesi, Skytürk360 ve Alem Fm dergileriyle birlikte Başbakan Tayyip Erdoğan'a yakınlığıyla bilinen işadamı Ethem Sancak'a satıldı.

TMSF, satış işlemi için sözleşmeyi yarın imzaya açacak. 64 milyon Dolar borcu ve çok sayıda haciz işlemiyle boğuşan grubun Ethem Sancak'a devrinden sonra yeniden yapılandırılması bekleniyor.

Mehmet Emin Karamehmet'in yapılandırılan borçlarına karşılık TMSF tarafından el konulan AKŞAM grubunu bir süre önce Kolin-Limak-Cengiz ortaklığı satın almıştı. Gruba devir işlemlerinin sürdüğü bir sırada, LİMAK tarafından grup adına yapılan bir açıklama ile satın alma işleminden vazgeçildiği duyrulmuştu.

ulusalkanal.com.tr

CHP'li Türmen'den bölgesel özerkliğe destek Gündem “Könü barır geyiknin közinde adın başı yok” Gündem Kıdemde fon 'hızla' mecliste Gündem Tayyip Erdoğan: “Andımız'da rahatsız edici beyanlar var“ Gündem