Düğüm Salonu filminin konusu nedir? Filmin oyuncu kadrosunda kimler yer alıyor? Düğüm Salonu bu akşam saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak?

Bu akşam Show TV'de 20.00'de ekranlara gelecek olan Düğüm Salonu filminin konusu nedir? Düğüm Salonu'nun oyuncu kadrosunda hangi ünlü isimler yer alıyor?

Abone ol

Sizinle aynı gün, aynı yer, aynı saatte eski sevgilinizin de yan salonda evlendiğini görürseniz ve karşılaşırsanız ne olur? İki düğün birbirine girer, sırlar ortaya çıkar, ortalık kısa sürede karışır! Düğün geceniz düğüm gecesine, düğün salonu “Düğüm Salonu”na dönüşür.

Filmin oyuncu kadrosunda; Şahin Irmak, İrem Sak, Gonca Vuslateri, Emre Karayel, Onur Buldu, Duygu Yetiş, Salih Kalyon, Bilge Şen, Nilgün Belgün, Hakan Akın, Ayşenil Şamlıoğlu, Gazanfer Ündüz, Beyti Engin, Toprak Sağlam, Güneş Hayat, Murat Karasu, Hakan Bulut, Evren Duyal, Burcu Altın, Doğancan Sarıkaya ve Hayko Cepkin yer alıyor.

DÜĞÜM SALONU FRAGMANI

ulusal.com.tr

Hababam Sınıfı Yeniden filminin konusu nedir? Hababam Sınıfı Yeniden oyuncu kadrosu... Bu akşam saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? Medya Bugün Kanal 7 yayın akışında ne var? 11 Mayıs Pazartesi 2020 Kanal7 yayın akışı... Bu akşam Yemin var mı? Medya FOX yayın akışı... 11 Mayıs Pazartesi 2020 FOX ekranlarında ne olacak? Sosyetik Gelin saat kaçta? Medya Bu akşam TV8 yayın akışında ne var? 11 Mayıs Pazartesi 2020 TV 8 yayın akışı... Bu akşam TV8'de Survivor var mı? Medya