Binali Yıldırım: Terörle mücadele pazarlık konusu yapılamaz

Başbakan Binali Yıldırım, partisinin Merkez Karar Yönetim Kurulu üyeleriyle iftarda bir araya geldi. Yıldırım burada yaptığı konuşmada "Vizeyle ilgili muafiyet, terörle mücadele konusundaki kararlılığımızla müzakere konusu yapılamaz" dedi.

Abone ol

Binali Yıldırım:Efendim Türkiye’de teröristlere çok sert muamele yapılıyor, onlara biraz daha şefkatli davranacak yasal düzenlemeler yapın.' gibi abuk sabuk laflar etmeye başladılar. Neyin pahasına? Vize kolaylığı sağlayacaklarmış. Türkiye'nin birliğinden, beraberliğinden, toprak bütünlüğünden daha önemli bir şey yoktur. Hiçbir anlaşma, hiçbir kolaylık, Avrupa'nın bize sağlayacağı vizeyle ilgili muafiyet asla ve asla terörle mücadele konusundaki kararlılığımızla müzakere konusu yapılamaz, pazarlık konusu yapılamaz.

ulusalkanal.com.tr

Devlet Bahçeli, 10 Temmuz'da gerçekleşecek kongre için kurmaylarını topluyor Gündem Burdur'da eğitim uçağı zorunlu iniş yaptı Gündem Jeoloji Mühendisleri Odası: Marmara'da üç kol üzerinde 7 büyüklüğünde deprem bekleniyor Gündem Jeoloji Yüksek Mühendisi: Bu yaşanan depremler sırf enerji birikimleridir Gündem