Tatilcilerin dönüşü nedeniyle İstanbul Otogarı bugün de yoğundu

9 günlük bayram tatili bitti ama trafik çilesi halen sürüyor. İstanbul'da tatil dönüşünü hafta başına bırakanlar otogarda yine yoğunluğa neden oldu. Uzun süre otogara giriş sırası beklemekten sıkılan vatandaşlar, yürümeyi tercih etti. Hava'da da yoğunluk oluştu. İstanbul Sabiha Gökçen ve Atatürk Havalimanı'nda aynı gün için de 2 bib 228 uçak iniş ve kalkış yaparak tarihi bir rekora imza attı.

Abone ol

İstanbul'da bayram tatili dönüşünü pazartesiye bırakanlar, Bayrampaşa'daki Büyük İstanbul Otogarı'nda yoğunluğa neden oldu.

Otogar girişinde yine araç kuyrukları oluştu. Uzun süre beklemekten sıkılan vatandaşlar çareyi ellerinde bavullarla yürümekte buldu.

Bazı yolcular, dönüş bileti bulamadıkları için hafta başını tercih ettiklerini söyledi.

Otobüs firmaların sürücüleri ise yıllardır çözülemeyen bayram yoğunluğundan yakındı.

Hava trafiğinde de durum kara trafiğindekiyle aynı.

Tatil dönüşü yapan vatandaşlar, Sabiha Gökçen ve Atatürk Havalimanı'ndan aynı gün içerisinde 2 bin 228 uçağın kalkmasını sağlayarak hava trafiğinde rekor kırılmasına neden oldu.

ulusalkanal.com.tr

Yüksek Askeri Şûra hazırlıkları tamamlandı Gündem 187 bin 740 paket kaçak sigara ele geçirdi, 8 kişi gözaltına alındı Gündem Ahmet bebek taburcu edildi Gündem Erdoğan: Çifte vatandaşlık esas alınabilir, TOKİ konutlarına yerleştirilebilir Gündem