CHP PM Üyesi Alper Keten, Hacettepe Üniversitesi'ndeki görevinden açığa alındı

1 Kasım seçimlerinde Milletvekili Adayı gösterilen Ali Erdoğan'ın tutuklanmasıyla CHP’ye sıçrayan FETÖ soruşturması genişliyor. CHP Parti Meclisi Üyesi Alper Keten'in de FETÖ soruşturması kapsamında Hacettepe Üniversitesindeki görevinden açığa alındığı öğrenildi. CHP, Keten'i 7 Haziran seçimlerinde de Kahramanmaraş'ta milletvekili adayı olarak göstermişti.

Abone ol

15 Temmuz Amerika destekli darbe girişiminin ardından CHP'ye sıçrayan FETÖ soruşturması, genişliyor.

Son olarak CHP Parti Meclisi Üyesi Alper Keten, soruşturma kapsamında Hacettepe Üniversitesi'ndeki görevinden açığa alındı.

Aydınlık'ın haberine göre, üniversitenin Tıp Fakültesi Adli Tıp Anabilim Dalında doçent olan Keten, 7 Haziran seçimlerinde de Kahramanmaraş'ta CHP'nin milletvekili adayıydı.

Habere göre, FETÖ soruşturması kapsamında Alper Keten'le birlikte eski rektör Murat Tuncer, rektör yardımcıları Cem Saraç ve Şebnem Harput da açığa alındı. Açığa alınan 40 kişinin arasında olan Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tuncay Delibaş ise yurt dışına kaçtı.

CHP'nin 1 Kasım Genel Seçimleri'nde Uşak’ta 2'inci sıradan milletvekilli adayı gösterdiği Ali Erdoğan'ın, FETÖ üyeliği suçlamasıyla tutuklandığı ortaya çıkmıştı.

ulusalkanal.com.tr

AKP'den ihraç edilen belediye başkanı tutuklandı Gündem Tendürek Dağı’nda çatışma: Şehit sayısı yükseldi Gündem İçişleri Bakanlığı'nda devir teslim! Efkan Ala ilk kez konuştu Gündem Yaşından çok suç kaydı var Gündem