Meteorolojiden sağanak yağış uyarısı (22 Ağustos - 23 Ağustos hava durumu)

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), İstanbul için yaptığı uyarıların ardından Samsun, Sinop ve Ordu için de yağış uyarısında bulundu

Abone ol

Meteoroloji Genel Müdürlüğü (MGM), İstanbul için yaptığı uyarıların ardından Samsun, Sinop ve Ordu için de yağış uyarısında bulundu

SAMSUN İÇİN UYARI

MGM tarafından Samsun için yapılan açıklamada, "Samsun çevrelerinde bu gece saatlerinden itibaren kuvvetli yağış (21-50 mm) beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı(ani sel, su baskını, yıldırım vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir. (23.08.2017 00:00 - 09:00 Tsi)" denildi.

SİNOP İÇİN UYARI

MGM, Sinop çevrelerinde kuvvetli yağışlara karşı dikkatli olunması uyarısında bulundu.

Açıklamada, "Sinop çevrelerinde bu gece saatlerinden yarın sabah saatlerine kadar kuvvetli yağış(21-50 mm) beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı(ani sel, su baskını, yıldırım vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir. (23.08.2017 00:00 - 06:00 Tsi)" denildi.

ORDU İÇİN UYARI

Ordu için yapılan uyarıda, "Ordu çevrelerinde gece saatlerinden sonra kuvvetli yağış(21-50 mm) beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı(ani sel, su baskını, yıldırım vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir. (23.08.2017 03:00 - 15:00 Tsi)" ifadeleri yer aldı.

Meteorolojiden Trabzon ve Rize çevreleri ile Artvin'in kıyı kesimleri için de şiddetli yağış uyarısı yapıldı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Trabzon çevrelerinde görülecek yağışların batı ilçelerinde kuvvetli (21-50 milimetre), doğu ilçelerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli (51-100 milimetre) olması bekleniyor.

Rize çevrelerinde görülecek yağışların ise yarın sabah saatlerinden itibaren şiddetli (71-100 milimetre) ve yer yer aşırı (100 milimetre üzere) olması öngörülüyor.

Artvin'in kıyı kesimlerinde yarın görülecek yağışların da şiddetli (71-100 milimetre) ve yer yer aşırı (100 milimetre üzere) gerçekleşmesi tahmin ediliyor.

Yetkililer ani sel, su baskını, heyelan, yıldırım gibi yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiğini ifade etti.

ulusal.com.tr

Erdoğan, 'metal yorgunluğu' ve 'racon' çıkışıyla neyi kastetti? Gündem Koray Aydın: Rahat olanları, rahatsız etmeye geliyoruz Gündem Eski milli futbolcu Ömer Çatkıç, FETÖ'den gözaltına alındı Gündem Van Gürpınar kırsalına hava harekatı: 3 terörist etkisiz hale getirildi Gündem