Putin'den yeni açıklama

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ise sert açıklamalarını sürdürdü. Putin, "Terörle mücadelede partner saydıklarımızın bizi sırtımızdan haince bıçaklamasını kesinlikle açıklanamaz buluyoruz" dedi. Rus lider, Türkiye'nin bilinçli olarak Rusya ile ilişkileri çıkmaza sürdüğünü belirtti

Abone ol

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Suriye sınırında düşürülen Rus uçağı ile ilgili yeni bir açıklama yaptı. Rus lider, "Terörle mücadelede partner saydıklarımızın bizi sırtımızdan haince bıçaklamasını kesinlikle açıklanamaz buluyoruz" dedi.

Türkiye'nin bilinçli olarak Rusya ile ilişkileri çıkmaza sürdüğünü belirten Putin, "Buna üzülüyoruz." ifadelerini kullandı.

Vladimir Putin, Rus uçağının düşürülmesinin aklıselime ve uluslararası hukuka aykırı olduğunu belirtti ve AKP hükümetine yönelik eleştirilerini sürdürdü.

"Kimileri teröristleri hoş görüp yasadışı petrol ticaretinden para kazanıyor. Teröristleri ve onların yasadışı biçimde petrol, insan, uyuşturucu, sanat eseri ve silah ticareti yapmasının üstünü örtmekle kalmıyor, aynı zamanda bundan milyarlarca dolar kazanıyorlar."

ulusalkanal.com.tr

"Rusya, Suriye'ye füze sistemlerini yerleştirdi" Dünya Rus silah şirketleri Türkiye'yi boykot ediyor Dünya Suriye Ordusu Kızıldağ'ı yeniden ele geçirdi Dünya Rusya’da helikopter kazası: 15 ölü Dünya