Güzeller, balıklar ve carettalar ile yüzdü

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde düzenlenecek 'Princess Of The Globe 2016' güzellik yarışması için kente gelen 24 ülke güzeli, organizasyon öncesi stres atmak için mavi tura çıktı. Orak Adası'nda tüplü dalış yapan güzeller, balıklar ve caretta caretta kaplumbağaları ile yüzdü.

Abone ol

Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği'nde 2 Ekim Pazar akşamı Ermeni moda tasarımcısı Ashot Khachatryan, Bodrum Aktüel Dergisi ve Jolly Tur tarafından düzenlenecek 'Princess Of The Globe 2016' güzellik yarışması için kente gelen 24 ülkenin güzeli, Güvercinlik Mahallesi'ndeki Titanik Otel'de kampa girdi. Güzeller, stres atmaları için yarışma öncesi mavi yolculukta koy koy gezdi.

CENNET KOYLARDA DALIŞ

Kara Ada'nın dışında caretta carettalarıyla ünlü Orak Adası'nda tüplü dalış yapan güzeller, 20 metreye kadar indi; serbest dalış kurallarını öğrendi. Orak Adası'ndaki carettalarla yüzdü, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. Yüzme bilmeyen güzeller ise teknedeki can yeleklerini takarak arkadaşları yüzmeyi öğrenmeye çalıştı. Orak ve Kara Ada'da, teknedeki güzelleri gören turistler de bol bol hatıra fotoğrafı çekti.

İlk kez geldiği Bodrum'daki koyların ve adaların güzelliğine hayran kaldığını belirten İtalyan güzel aynı zamanda profesyonal dalgıç olan 20 yaşındaki Eliana Sbaragli, "İlk kez geldiğim Bodrum'da çok farklı güzelliklerle karşılaştım. Özellikle dünyanın birçok yerinde dalış yaptım, ancak burdaki güzellikler çok farklıydı. Yarışma sonrası tekrar arkadaşlarımla bu nedenle Bodrum'a geleceğim" dedi.

Ağaçlık alanda erkek cesedi bulundu Yurt Aydın'daki üniversite öğrencileri yüksek kiralara isyan etti Yurt Meteoroloji'den şiddetli yağış uyarısı Yurt Sandıklı’da elektrik çarpması sonucu 1 kişi hayatını kaybetti Yurt