12 Ocak Perşembe Ankara'da okullar tatil mi

12 Ocak Perşembe Ankara'da okullar tatil mi? Ankara'da okuyan öğrenciler dört gözle okulların tatil olup olmayacağı ile ilgili haberi bekliyor.

Abone ol

12 OCAK PERŞEMBE ANKARA'DA OKULLAR TATİL Mİ

Türkiye'nin Başkenti ve en soğuk şehirlerinden biri olan, kuru soğuğuyla meşhur olup denizi olmadığı için sık sık espirilere konu olan Ankara'da 12 Ocak Perşembe okullar tatil mi sorusu internette sıkça sorulmaya başlandı

Meteoroloji'den gelen son hava durumu bilgilendirmesine göre; Ankara'da akşam saatlerinden itibaren kar yağışı bekleniyor. Bu nedenle öğrenciler Ankara Valiği'nden gelecek kar tatili açıklamasını bekliyor.

Ankara'da hava durumu -1'i gösterirken, hava parçalı ve çok bulutlu geçecek. Ancak akşam saatlerinde kar yağışı bekleniyor. Akşam saatlerinde yağış beklentisi perşembe günü okullar tatil edilecek mi sorusunu getiriyor. Öğrenciler Ankara Valisi Ercan Topaca'yı tweet yağmuruna tutuyor.

Ankara'da soğuk hava nedeniyle yollarda oluşan buzlanma ulaşımı olumsuz etkiliyor.

Atatürk Orman Çiftliği yolunda ve çevresinde bazı araçlar yoldan çıktı baz araçlar da kazaya karıştı

11 Ocak Ankara'da okulların tatil edilip edilmeyeceği konusunda açıklama yetkisi olan tek mercii Ankara Valiliği ve Ankara Valisi Ercan Topaca. Bu konuda henüz bir kar tatili açıklaması yapılmadı.

ulusalkanal.com.tr

12 Ocak Perşembe Tunceli ve Erzincan'da okullar tatil mi Gündem TSK, IŞİD'i vurdu: 11 terörist öldürüldü Gündem 12 Ocak Perşembe Edirne, Tekirdağ ve Kırklareli'de okullar tatil mi Gündem 12 Ocak Perşembe Kars'ta okullar tatil mi Gündem