TGB'nin 19 Mayıs kutlaması hazırlıkları yurt genelinde devam ediyor

Türkiye Gençlik Birliği, 19 Mayıs, "Birinci Vazife" yürüyüşüne hazırlanıyor. Yurt genelinde yürütülen çalışmalarda, imza masası açan ve bildiri dağıtan gençler, İstanbul'daki yürüyüşe çağrı yaptı.

Abone ol

Türkiye Gençlik Birliği, 19 Mayıs için seferber oldu. İstanbul'da yapılacak "Birinci Vazife" yürüyüşü için çalışmalara hız verildi.

İmza masası açan ve bildiri dağıtan gençler, vatandaşları İstanbul'da yapılacak eyleme davet ediyor.

19 Mayıs'ta saat 12:00'de Şişli'deki Atatürk Evi'nin önünde başlayacak yürüyüş Dolmabahçe'de bitecek.

Vatandaşların birinci vazife etkinliğine ilgisi de yoğun.

Çalışmalar yurt genelinde de yapılıyor. O illerden biri de Gaziantep'ti. Ulusal Kanal Genel Yayın Yönetmeni Adnan Türkkan ve Aydınlık Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Deniz Yıldırım Gazianter'ten "birinci vazife" etkinliğine çağrı yaptı.

Çalışmaların sürdüğü bir diğer ilde Mersin...

Destek için düzenlene yemeğe CHP Mersin milletvekili Serdal Kuyucuoğlu, Mersin Barosu Başkanı Alpay Antmen, 68'liler Birliği Vakfı Başkanı Namık Kemal Boya , TGB Genel Sekreteri Sinan Sungur, Vatan Partisi Mersin İl Başkanı Lerzan Özgenç ve çok sayıda kitle örgütü temsilcisi katıldı.

ulusalkanal.com.tr

Diyarbakır saldırısında dikkat çeken '7 şüpheli' detayı Gündem Diyarbakır saldırısında dikkat çeken '7 şüpheli' detayı Gündem Taşıt sayısı binde 5 artarak 20 milyon 252 bin oldu Gündem Org. Akar: Yerli silahlı İHA'lar yakında kullanılmaya başlanacak Gündem