Suriyeli işçi patronunu böyle gasp etti

Gaziantep'te yaşayan bir Suriyeli patronunu demir çubukla dövdü. Bülent Bulduk'u komalık eden Suriyeli, patronunun cebindeki 325 lirayı alarak kayıplara karıştı. O anlar güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Abone ol

Gaziantep'de bir Suriyeli yanında çalıştığı işyeri sahibini demir çubuklu öldüresiye dövdü. Ardından 325 lirayı alarak kayıplara karıştı.

Olay 4 Kasım günü trikotaj atölyesinde yaşandı. Ortaya çıkan kamera kayıtları yaşanan vahşeti an be an kaydetti. 37 yaşındaki Bülent Bulduk, kendini Hasan adıyla tanıtan 22 yaşlarındaki Suriyeli genci işe aldı.

Suriyeli genç Bülent Budak ile kahvaltı yaptıktan sonra makinede çalışmaya başladı. Daha sonra Suriyeli, arkasına sakladığı demir çubukla Bulduk'un kafasına vurmaya başladı.

Bulduk, aldığı darbe ile yere yığıldı. Suriyeli genç, iş yeri sahibinin ceplerini karıştırmaya başladı. Bulduk hareket edince, Suriyeli işçi, demir çubuklu Bulduk'un kafasına tekrar vurdu.

Bulduk, yerde kanlar içinde yatarken gözü dönmüş Suriyeli, hareket etmeye kalkışan Bulduk'a tekrar saldırdı. Darbelere daha fazla direnemeyen Bulduk, hareketsiz kalınca Suriyeli işçi, 325 lirayı aldı. Soğukkanlı davranan Suriyeli kapıyı kilitleyip kayıplara karıştı.

Hayatta kalmayı başaran Bulduk cep telefonuyla komşusunda yardım istedi.

Bulduk'un ağabeyi Murat Bulduk, Suriyeli gencin bir an önce yakalanmasını istedi.

ulusalkanal.com.tr

CHP Hatay milletvekili Akgöl'den çarpıcı bir iddia Gündem Bahçeli'den Erdoğan'a sert çıkış Gündem AKP'li vekil de şikayetçi Gündem Turkakonung Odin’in oğlu Tanrı Thor sinemalarda Gündem