İyi Parti'de bir istifa daha

İyi Parti’de bir istifa daha yaşandı. Millî Strateji Araştırma Kurulu'nda uluslararası siyasete ilişkin yazılar hazırlayan Musa Uçan partiden istifa ettiğini duyurdu. Uçan, Erdoğan'dan intikam esaslı muhalefetin iktidardan uzak olduğunu söyledi.

Abone ol

Millî Strateji Araştırma Kurulu'nda Ortadoğu ve IŞİD üzerine analizler hazırlayan Musa Uçan, İyi Parti'den istifa etti.

Uçan, istifayı sosyal medya hesaplarından duyurdu. İyi Parti’nin CHP ile ittifakının ortaklığa dönüştüğünü söyledi. Partinin iktidardan uzak olduğunu sözlerine ekledi.

İYİ PARTİ CHP'YE ANGAJE

"18 yıllık AKP CHP tiyatrosunu bitirip Türk milletine yeni bir umut olacağını düşündüğüm partinin Sn. Akşener tarafından CHP’ye angaje edilip iddiasını yitirmesi buna sebeptir. Halkın ihtiyaçlarından ziyade Erdoğan’dan intikam esaslı muhalefet anlayışıyla iktidar hedefinden uzak kalan CHP ile verimli yerel seçim ittifakı tam bir ortaklığa dönüştü."

Uçan, İyi Parti Genel Başkan Meral Akşener’i eleştirdi, tek adam benzetmesi yaptı.

AKŞENER'E "TEK ADAM" BENZETMESİ

"Sn. Akşener’le iktidar umudum kalmadığı için bu noktaya geldim. Sn. Akşener, 1 Nisan 2018’de iktidara susamış 125.000 insanın maalesef kendisi için toplandığı yanılgısına kapılmış.Partiyi dar bir kurmay kadrosu ve şahsi kararlarıyla, değişim vaat etmeyen AKP CHP kutuplu kısır siyasi sistemde bir figürana dönüştürmüştür."

ulusal.com.tr

Şehit Yılmaz Güneş, Ankara'da ebediyete uğurlandı Gündem Sağlık emekçilerine ücretsiz taksi hizmeti Gündem ABD Kovid-19'un "insan yapımı" olmadığı sonucuna ulaştı Gündem Vatan Partisi Avrupa Temsilciliği: Almanya’nın Diyanet’e saldırısı Türkiye’ye ve Türk milletine yöneliktir Gündem