Ölüm tehdidi alan AK Parti Grup Başkanvekili ve Tokat Milletvekili Özlem Zengin kimdir? Özlem Zengin neden tehdit ediliyor?

Bir televizyon programına katılarak yeni infaz düzenlemesi hakkında bilgi veren AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin programda sosyal medya üzerinden ölüm tehditleri almaya başladığını da açıkladı. Peki Özlem Zengin kimdir? Özlem Zengin o yayında neler söyledi?

Abone ol

9 Eylül 1969 tarihinde Tokat'ta dünyaya geldi. Üniversite eğitimini İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nde almıştır. Yüksek lisans eğitimini ise Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde Din Sosyolojisi alanında tamamlamıştır. Mezun olduktan sonra avukatlık ve medya alanında çalışmalar yapmıştır. 2012-2015 yıllarında Ak Parti İstanbul İl Kadın Kolları Başkanı seçilmiştir. 2016-2018 yılları arasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başdanışmanı olarak görev yapmıştır.

25. dönem İstanbul, 27. dönem Tokat milletvekilidir. Temmuz 2018 itibarıyla Ak Parti grup başkanvekilliği görevini üstlenmiştir. Ayrıca 3 çocuk annesidir.

Özlem Zengin, 12 Nisan Pazar günü Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Başkent Kulisi'ne konuk olmuş ve yeni infaz düzenlemesi hakkında bilgi vermiştir.

Konuşmasında yeni affın Rahşan Affına benzemeyeceğini belirtirken, sosyal medya üzerinden ölüm tehditleri aldığını da açıkladı.

ulusal.com.tr

Öykü Karayel'den karantinada aşk paylaşımı Yaşam Fikret Kuşkan'ın eski eşi Bahar Kerimoğlu kimdir? Yaşam Koronavirüsle savaşan Burak Akkul'dan "Yendim seni korona" paylaşımı Yaşam Ece Erken evli sevgilisi Mahmutyazıcıoğlu'ndan ayrıldığını açıkladı Yaşam