Erdoğan: İlk işimiz OHAL'i kaldırmak olacak

OHAL'in seçimlerden sonra kalkabileceğini söyleyen Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, bu kez daha net bir açıklama yaptı. Erdoğan, yeniden seçilmeleri durumunda OHAL'i kaldıracaklarını söyledi. Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Nusret Senem ise bu vaadin oy kazanmak için verildiğini söyledi.

Abone ol

Geçen hafta ihtimal dahilinde olduğunu söyledi. Bu hafta ise net konuştu.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, 24 Haziran'da yeniden iktidar olmaları durumunda terörle mücadele için ilan edilen OHAL’i kaldıracaklarını vaat etti.

Erdoğan'ın OHAL açıklamasına Vatan Partisi'nden tepki geldi. Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Nusret Senem, Erdoğan'ın bu vaadinin oy kazanmak için olduğunu söyledi.

Avukat Senem, Türkiye'nin bekasına yönelik tehditlerin artarak devam ettiğini belirtti.

Öte yandan AKP Genel Başkanı Erdoğan, katıldığı televizyon programında Rusya'nın ürettiği S-500 hava savunma sistemlerine ilişkin de konuştu. Rusya'nın S-400 alımı için Türkiye'ye kolaylıklar sağladığını hatırlatan Erdoğan, S-500 üretiminin de iki ülkenin birlikte yapmasına ilişkin teklifte bulunduğunu kaydetti.

ulusal.com.tr

Mehmetçik, Ramazan Bayramı’nın huzurla geçmesi için görev başında Gündem Bakırköy'de "Mizah Müzesi" açıldı Gündem Hükümetten Adil Öksüz açıklaması! Gündem Seçimden sonra Türkiye Gündem