Vasu, Thapki'ye gerçek yüzünü gösteriyor! Aşk Bir Rüya 41. yeni bölümde neler olacak? 30 Mart Pazar 2020 Aşk Bir Rüya 41. bölüm fragmanı izle…

Her gün Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Aşk Bir Rüya dizisinde neler yaşandı? Aşk Bir Rüya'nın yeni bölümünde neler olacak? 30 Mart Pazartesi günü özeti... Aşk Bir Rüya dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? Dizinin gerçek adı nedir?

Abone ol

Kanal 7'nin yeni Hint dizisi Aşk Bir Rüya, hafta içi saat 21:30, hafta sonu saat 21:00'de ekranlara geliyor. Gerçek adı 'Thapki Pyaar Ki' olan 2015 yapımlı dizinin hikayesi; Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?

Aşkın her sorunu çözeceğine inanan Thapki'nin kalpleri ısıtan romantik, dram öyküsü her gün Kanal 7 ekranlarında...

Aşk Bir Rüya'nın yeni bölümünde bugün; Thapki, Vasu'yu yeni gelini Shada hakkında uyarmak ister ve onun ne kadar kötü birisi olduğunu açıklamaya çalışır. Fakat Vasu'dan hiç beklemediği bir tepki alır. Vasu artık içinin kötülüğünü Thapki'ye de göstermektedir.

Vasu, Dhruv ile Shada'yı nişanlar. Hayatının en mutlu günüdür... Dhruv ise Thapki'nin kendisini durdurmasını ister. Fakat Thapki nişanı durdurmaz ama nişanının arka perdesinde Bihaan'la birlikte Shada'yı çekip gitmeye zorlar!

AŞK BİR RÜYA 41. BÖLÜM FRAGMANI

ulusal.com.tr

Rashi, Gopi'ye rahat vermiyor! Masum 8. bölüm fragmanını izle… Saath Nibhaana Saathiya(Masum) dizisinde bugün neler yaşanacak? 30 Mart Pazartesi Masum özet… Medya Gel Dese Aşk bu akşam yayınlanacak mı? Gel Dese Aşk'ın 4. bölümü bu akşam var mı? Medya Güvercin dizisi bu akşam yayınlanacak mı? Medya Savaşçı dizisi bu akşam yayınlanacak mı? Savaşçı dizisinin çekimleri durduruldu mu? Medya