Ahmet Davutoğlu, veda ziyaretlerine devam ediyor

Başbakan Ahmet Davutoğlu, zorunlu çekilişinin ardından başladığı veda ziyaretlerine devam ediyor. Davutoğlu, bugün Meclis Başkanı İsmail Kahraman ile bir araya geldi. Başbakan akşam saatlerinde de Bakanlar Kurulu üyeleri ve eşleriyle yemekte görüşecek.

Abone ol

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Genel Kurmay Karargahı'ndan başladığı veda ziyaretlerini sürdürüyor.

Davutoğlu, kızının eğitim gördüğü Hacı Ömer Tarman Anadolu Lisesi ile Muazzez Karaçay İlkokulu'nu ziyaret etti. Lisede öğretmen ve öğrencilerle görüştü.

22 Mayıs'ta görevi sona erecek olan Davutoğlu’nun, Meclis Başkanı İsmail Kahraman ile

de bir araya geldi. Davutoğlu'na ziyaret esnasında Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan, AK Parti Grup Başkanvekilleri Bülent Turan ve Naci Bostancı eşlik etti. Meclis Başkanı Kahraman, Davutoğlu'nu Meclis Başkanlığı makamının girişinde karşıladı.

Davutoğlu, Meclis ziyaretinin ardından Çankaya Köşkü'nde Türkiye Karma İstişare Kurulu üyesi Sivil Toplum Kuruluşu temsilcilerini de kabul edecek.

Başbakan bugün, akşam saatlerinde ise Kabine üyeleri ile bir araya gelecek. Veda yemeği düzenleyecek Davutoğlu, Bakan Kurulu üyeleri ve eşlerini ağırlayacak. Resepsiyonun saat 19'da başlayacağı ifade ediliyor.

Davutoğlu, dün de Çankaya Köşkü'nde yakın çalışma ekibi ile "Veda resepsiyonunda" bir araya geldi. Basına kapalı yapılan resepsiyona Başbakan'ın eşi Sare Davutoğlu ve başbakanlık personeli katıldı. Resepsiyonda konuşan Davutoğlu, büyük bir aile olmanın birlikteliğini, sevincini, muhabbetini yaşadıklarını belirterek, herkese teşekkür etti.

ulusalkanal..com.tr

ABD'den Türkiye'yi bölen harita Gündem ABD'den Türkiye'yi bölen harita Gündem Genelkurmay Başkanlığı'ndan nikah açıklaması Gündem Genelkurmay Başkanlığı'ndan nikah açıklaması Gündem