Bekaroğlu Cemaat'e konuştu

Kadın kotasından girdiği CHP Parti Meclisi'nden Genel Başkan Yardımcılığı'na yükseltilen Mehmet Bekaroğlu, CHP'deki istifa ve tasfiye süreci ile ilgili konuştu. Cemaatin haber ajansı Cihan'a konuşan Bekaroğlu, "Ulusalcıların istifa etmesi CHP'yi zayıflatmaz, tam tersi daha da güçlendirir" dedi.

Abone ol

Kemal Kılıçdaroğlu'nun daveti ile partiye gelerek kadın kontenjanı üzerinden Parti Meclisi'ne, ardından da MYK'ya giren Mehmet Bekaroğlu, cemaatin yayın organı olarak bilinen Cİhan Haber Ajansına konuştu.

CHP içerisinde ulusalcı milletvekillerinin istifasını değrlendiren Bekaroğlu, "Ulusalcıların istifası CHP'yi zayıflatmaz, tam tersi daha da güçlendirir" dedi.

"Bu CHP'yi zayıflatmaz tam tersi CHP'nin sosyal demokrat çerçevede kararlılığını arttırır, CHP'yi daha güçlendirir, kuvvetlendirir. Değişik toplum kesimlerinde karşılık bulmasını sağlar"

Eski Saadet Partili Bekaroğlu, Atatürk ilkelerinin ve Altı Ok'un sosyal demokrat ilkeler çerçevesinde yeniden okunduğunu savundu. "Bu ilkeleri farklı okuyanlar partiden ayrılıyor" dedi.

"Halkçılığı, milliyetçiliği hepsi, yeni döneme uygun bir şekilde okunuyor. Farklı okuyanlar, partide bir yer bulamıyor ve ayrılıyor. Bu anlaşılır bir şey"

CHP milletvekili Süheyl Batum'a ihraç istenen MYK'da bulunduğunu söyleyen Bekaroğlu, "Hiçbir partinin kabul edemeyeceği bir olay için disiplin kuruluna sevk edildi" dedi.

ulusalkanal.com.tr

AKP'li Şahin'den dikkat çeken açıklama! Gündem Erdoğan'dan Ak Saray yorumu! Gündem Kumpas mağduru komutanlar karardan umutlu Gündem PKK üstlendi! Gündem