Peygamber olduğunu iddia eden İskender Evrenesoğlu ile ilgili flaş açıklamalar! "Atatürk'ü tekrar tekrar keşfetmeliyiz"

Vatan Partisi Genel Sekreteri Utku Reyhan, peygamber olduğunu iddia eden İskender Evrenesoğlu ile ilgili açıklamalarda bulundu. Reyhan, "Nasıl olur da FETÖ'nün, Adnan Oktar'ın, Evrenesoğlu'nun, Kuytul'un, Süleymancıların ve diğer bezirgânların peşine insanlarımız takılır? Atatürk'ü tekrar tekrar keşfetmeliyiz." dedi

Abone ol

Vatan Partisi Genel Sekreteri Utku Reyhan, peygamber olduğunu iddia eden İskender Evrenesoğlu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Reyhan, şunları belirtti:

"Peygamber olduğunu iddia eden İskender Evrenesoğlu'nun cenazesine binlerce kişi katılmış.

Nasıl olur da FETÖ'nün, Adnan Oktar'ın, Evrenesoğlu'nun, Kuytul'un, Süleymancıların ve diğer bezirgânların peşine insanlarımız takılır?

Atatürk'ü tekrar tekrar keşfetmeliyiz.

Vahiy aldığını söyleyen şarlatan Evrenesoğlu haklı olarak din dışı ilan edilirken "bana yazdırıldı" diyen Said-i Nursi hâlen itibar görüyor.

Kılıçdaroğlu bile Nursi kitaplarının toplatılmasını AYM'ye taşıdı.

Üstelik FETÖ'yü doğuran öğreti..."

ulusal.com.tr

Son dakika! Emeklilikte Yaşa Takılanlar EYT Derneği'nden çok sert açıklama! "En hafif tabirle acziyettir" Gündem SON DAKİKA 28 KASIM 2019 PERŞEMBE HABERLERİ! İstanbul Büyükşehir Belediyesi İBB Genç Üniversiteli burs öğrenci yardımı sonuç sorgulama ekranı! İBB bursları ne zaman hesaplara yatacak Gündem Milli Piyango yılbaşı büyük ikramiyesi ne kadar? Yılbaşı çeyrek bilet yarım bilet ve tam bilet fiyatları ne kadar Gündem Kırmızı kategoride aranan terörist Beraat Afşin etkisiz hale getirildi Gündem