AKP planını, Bahçeli'nin stratejisine göre belirleyecek

AKP Meclis’i yetkisiz bırakan Anayasa teklifini halka, “Güçlü Meclis” sloganıyla anlatacak. İktidar partisi TBMM’den geçen Anayasa değişiklik teklifi için referandumda izleyeceği yol haritasını kısmen belirledi. Referandumdan 45 gün önce çalışmalarına başlayacak olan AKP, stratejisini Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin programına göre netleştirecek.

Abone ol

Meclis’i yetkisiz bırakan teklifi, “Güçlü Meclis” diyerek savunacak. Stratejisini Beştepe ve MHP’nin kampanyasına göre şekillendirecek.

AKP’nin Türkiye Büyük Millet Meclisi’nden geçen Anayasa değişiklik teklifi için referandumda izleyeceği yol haritası belirleniyor.

İktidar partisi önce bu hafta yapılması beklenen il başkanları, belediye başkanları ve diğer toplantılarla kampanya sürecini ele alacak.

Nisan ayında yapılması beklenen referandum için strateji, slogan ve söylemini belirleyecek toplantılarda mitingler ve tarihleri de masaya yatırılacak.

AKP stratejiyi belirlerken gözünü önce Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ve MHP’nin referandum çalışmasına dikecek. Cumhurbaşkanlığı ve MHP’nin belirleyeceği yol haritasına göre, stratejini netleştirecek.

Erdoğan ve MHP lideri Devlet Bahçeli’nin programını dikkate alacak AKP, çalışmalarını MHP ile koordinasyonlu bir şekilde yapmaya özen gösterecek.

AKP’nin referandum için kullanacağı slogan ise oldukça dikkat çekici. Teklifle Meclis’in yetkilerini elinden alan AKP, halka teklifi “Güçlü Meclis”, “Güçlü Türkiye”, “Güçlü Cumhurbaşkanı” sloganlarıyla savunacak.

AKP halka ayrıca, istikrar vurgusu yapacak, koalisyon dönemlerinin Türkiye’yi sıkıntılara soktuğu iddiasını vurgulayacak.

ulusalkanal.com.tr

Iğdır'da tüm uçak seferleri iptal edildi Gündem Bülent Esinoğlu yazdı: Feto da EVET diyor Gündem Tunceli'de teröristlerin kullandığı 19 sığınak bulundu Gündem İstanbul'da Atatürk Havalimanında Türkiye'de ilk kez görülen yeni uyuşturucu türü ele geçirildi Gündem