Kadınların mesajı net: Mehmetçiğin arkasındayız

Cumhuriyet Kadınları Derneği ve Türkiye Emekli Subaylar Derneği üyeleri, Ankara'daki terör saldırısında hayatını kaybeden yurttaşları andı. Açıklamalarda, “Mehmetçiğin arkasındayız” mesajı verildi.

Abone ol

Cumhuriyet Kadınları Derneği ve Türkiye Emekli Subaylar Derneği üyeleri, Ankara’daki terör saldırısında hayatını kaybeden yurttaşları andı.

Anma öncesi terör saldırısının yaşandığı yerde Çanakkale şehitleri ve terör saldırılarında hayatını kaybeden şehitler için saygı duruşunda bulunuldu.

Cumhuriyet Kadınları Derneği Genel Sekreteri Şen Yazgan burada yaptığı açıklamada, “Yastayız ama ağlamıyoruz” dedi.

Yazgan, birlik ve beraberlik zamanı olduğunu belirterek, “Cumhuriyet Kadınları olarak devletimizin yanında, Mehmetçiğimizin arkasındayız” diye konuştu.

Cumhuriyet Kadınları Derneği ve TESUD üyeleri açıklamanın ardından hayatını kaybeden yurttaşları için saldırının yaşandığı yere karanfil bıraktı.

Haber: Cemre Değerli

Kamera: Tansev Kara

ulusalkanal.com.tr

Tarihi zafer ve şehitlerimiz yurt çapında düzenlenen etkinliklerle anıldı Gündem Dünya tarihinin en büyük deniz zaferinin 101'inci yılında Çanakkale'de törenler düzenlendi Gündem Sabih Kanadoğlu ve Ümit Kocasakal İzmir'de Yeni Anayasa'yı anlattı Gündem Hekimler TTB'ye hesap sordu Gündem