5 Derneğe baskın

Manisa'da "paralel yapı"ya yakın olduğu iddiası ile 5 derneğe eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyonda 3 bavul dolusu belge ve bilgisayar kaydına el konuldu. Konuyla ilgili bir açıklama yapan Manisa Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren, yurttaşları uyardı. Ceren, "Bu derneklere bundan sonra bağış yapacak kişilerin, terör örgütüne yardım yaptıklarını anlamaları gerekiyor" dedi

Abone ol

Manisa'da 5 derneğe "paralel yapı"ya yakın oldukları iddiasıyla baskın düzenlendi. Emniyet Müdürlüğü aralarında MASİAD'ın da bulunduğu derneklere sabah saatlerinde eş zamanlı operasyon düzenledi.

Operasyona Terörle Mücadele, Kaçakçılık, Organize Suçlar ve Çevik Kuvvet ekipleri katıldı. Manisa Sanayici ve İşadamları Derneği, Manisa Çalışanlar Derneği, Manisa Eğitim Gönüllüleri Derneği, Manisa Aktif Eğitimciler Derneği ve Manisa Milenyum Memurlar Derneği operasyon düzenlenen derneklerin isimleri.

Manisa Emniyet Müdürü Tayfur Erdal Ceren "Bu derneklere bundan sonra bağış yapacak, kurban ve burs paralarını verecek kişilerin, terör örgütüne yardım yaptıklarını anlamaları gerekiyor" şeklinde konuştu.

Operasyonda 3 bavul dolusu evrak ve bilgisayar kaydına el konuldu.

Manisa Aktif Eğitimciler Derneği’nin avukatı Ali Özcel, anayasal düzene karşı suç işlemek kastıyla hareket etmek konusunda arama kaydı çıkmasına şaşırdıklarını ifade etti.

ulusalkanal.com.tr

Polis memuru başhekimi vurdu: Başhekim ağır yaralı Yurt Yola çıkacaklar dikkat! Trafik felç! Yurt Bolu’da kimyasal madde alarmı Yurt Engelli kıza tecavüze 18 yıl hapis Yurt