Halk TV ve FOX TV'de skandal yayın

Halk TV'de yayınlanan Kriz Masası programında skandal bir altyazı (KJ) kullanıldı. İçişleri Bakanlığı'nın izinsiz bağış kampanyasına ilişkin açıklamaları, 'Merkezi ve Yerel Hükümetin Çatışması' olarak nitelendirildi.

Abone ol

Halk Tv, ancak PKK'nın yayın organlarında görülebilecek bir skandala imza attı.

İçişler Bakanı Süleyman Soylu'nun izinsiz bağış kampanyalarına ilişkin açıklamalarının değerlendirildiği programda, İstanbul Büyükşehir Beelediyesi (İBB)'nden "Yerel Hükümet" olarak bahsedildi.

Daha önce İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun da "İstanbul Ankara'dan yönetilemez" açıklamaları benzer şekilde değerlendirilmiş ve büyük tepki çekmişti.

KJ'ye tepki gösteren Vatan Partisi Genel Sekreteri Utku Reyhan, "Bu basit bir cahillik değil, bir niyet beyanı. İstanbul Belediyesini "Yerel Hükümet" ilan etmiş Halk TV. Size üniter Türkiye Cumhuriyeti Devletinde yaşadığınızı öğreteceğiz. Özerklik hayallerinizi tarihe gömeceğiz. Haddinizi bileceksiniz." ifadelerini kullandı.

FOX TV'nin spikeri Fatih Portakal canlı yayında skandal sözlere imza atmış ve Türkiye'deki belediyeleri Türkiye'de bir özerklik varmış gibi 'Yerel Hükümetler' olarak tanımlamıştı.

Bugün ATV yayın akışı... 1 Nisan Çarşamba ATV'de ne var? Bu akşam ATV'de ne var? Kuruluş Osman dizisinin yeni bölümü yayınlanacak mı? Medya Bugün Kanal D yayın akışı... 1 Nisan Çarşamba Kanal D'de ne var? Bu akşam Kanal D'de ne izlenir? Medya Kardeş Payı ekranlara geri dönüyor! Kardeş Payı dizisi hangi kanalda yayınlanacak? Kardeş Payı oyuncu kadrosu Medya Acun Ilıcalı Survivor için aldıkları koronavirüs önlemlerini anlattı Medya