'Ligin en değerli oyuncusu olmayı isterim'

Spor Toto Basketbol Ligi'nde mücadele eden Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor'un Amerikalı oyuncusu Antonio Lamar Crocker, "Benim için ligde skorer olmak çok önemli değil fakat böyle bir ödül verilecekse ligin en değerli oyuncusu olmayı ve takımıma ciddi katkı sağlamayı isterim" dedi.

Abone ol

Spor Toto Basketbol Ligi'nin flaş takımlarından biri olarak adından söz ettirmeyi başaran Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor’un ABD'li basketbolcusu Antonio Lamar Crocker, ligin şu ana kadar ki en fazla sayı atan oyuncusu oldu.

Amerikalı oyuncu, tek hedefinin bu takımla play-off oynamak olduğunu söyledi. Spor Toto Basketbol Ligi'nde müthiş oyuncuların olduğunu belirten Crocker, ”En kaliteli oyuncular burada oynuyor, bu ligde sadece takımlar çok sert, burada oynayan her oyuncu için bunun büyük bir tecrübe olduğunu düşünüyorum. Sezonu sakatsız bir şekilde geçirmek istiyorum. Umarım play-off oynarız. Ben bu takımla play-off oynamak istiyorum” diye konuştu.

"Daha sonraki sezonlarda ligde daha iyi bir takımda oynayabilirim" diyen Crocker, ”Şuan takımın sisteminde skorer olarak oynuyorum, bu da benim çok skor yapmamı sağlıyor. Benim için ligde skorer olmak çok önemli değil fakat böyle bir ödül verilecekse ligin en değerli oyuncusu olmayı ve takımıma ciddi katkı sağlamayı isterim. Şu anda çok iyi bir başlangıç yaptım kendi adıma fakat daha sezonun başındayız ve önemli olan sezon sonunda aynı yerde olmak” şeklinde konuştu.

RESUL YANBUL

İHA

Karabükspor telafi peşinde Spor Benzema gözaltına alındı Spor Anadolu Efes, Laboral deplasmanında Spor Emenike'ye talip var! Spor