Kırmızı kategorideki terörist etkisiz hale getirildi

Güvenlik güçleri PKK'ya darbe darbe üstüne darbe vuruyor. Terör örgütü köşeye sıkıştı. PKK'nın sözde liderlerinden Cemil Bayık, örgütün geleceğinin tehlikede olduğunu itiraf etti. Öte yandan PKK'yı bitirmek için başlatılan operasyonlarda kırmızı listeye bir çizik daha atıldı. Agit Bismil kod adlı Aydın Şimşek etkisiz hale getirildi.

Abone ol

Güvenlik güçlerinin kararlılıkla yürüttüğü operasyonlar PKK'yı köşeye sıkıştırdı. Terör örgütüne indirilen darbelere ilişkin itiraflar peş peşe geliyor.

Terör elebaşlarından Cemil Bayık, PKK'nın propaganda kanalı Sterk TV'ye konuştu. Bayık, PKK’nın geleceğinin tehlikede olduğunu itiraf etti.

Bayık, Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Zap, Metina ve Avaşin-Basyan'a yönelik operasyonlarının örgütü yıkıma uğrattığını söyledi.

Terör elebaşlarından Cemil Bayık PKK'nın siyasi uzantısı HDP'ye ilişkin de açıklamalarda bulundu. Kobani davası ile HDP’nin kapatılmak istendiğini bunu da yeni saldırı olarak niteledi.

PKK'nın çöküşünü "Kürt halkının dostları, sosyalist güçler demokrasi güçleri bu gerçeği bilmelidir."diyerek ortak mücadele çağrısı yaptı.

Öte yandan güvenlik güçlerinin PKK'yı bitirmek için başlatılan operasyonlar kararlılıkla sürüyor.

Diyarbakır Lice kırsalında, Jandarma SİHA, İHA, Jandarma Özel Harekat ve Komando birlikleri PKK'ya operasyon düzenledi.Operasyonda 2 terörist daha etkisiz hale getirildi. 2 teröristten birinin kırmızı kategoride aranan Agit Bismil kod adlı Aydın Şimşek olduğu belirlendi.

Teröristin Diyarbakır sorumlusu olarak faaliyet gösterdiği ortaya çıktı. Aynı zamanda Terör Arananlar Listesinde 10 Milyon liraya kadar ödülle "kırmızı" kategoride aranıyordu.

Etkisiz hale getirilen teröristin, 2018 yılından bu yana kanlı terör eylemlerinin talimatlarını vererek birçok vatandaşın yaralanması ve öldürülmesi olaylarının faili ve azmettiricisi olduğu belirtildi.

Bakan Çavuşoğlu Meclis'i bilgilendirdi: "ABD basın açıklaması yapılmasını bile engelliyor" Gündem Türk gençliğinin teşkilatı TGB 15 yaşında! Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 19 Mayıs mesajı Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan ile MHP lideri Bahçeli görüştü Gündem