Emekli Albay Hasan Atilla Uğur: CIA, sansasyonel suikast hazırlığında

Abone ol

'Perinçek grubu Erdoğan’a suikast yapacak' provokasyonunun mimarı Pentagon görevlisi Michael Rubin, Perinçek ve Erdoğan arasındaki çatışmadan dolayı Türkiye'nin kan gölüne döneceği yalanını piyasaya sürdü

Aydınlık'ın haberine göre, Rubin’in makalesini değerlendiren Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve emekli Albay Hasan Atilla Uğur, “Yakın zamanda Türkiye’de sansasyonel suikastlar yapılabilir” uyarısında bulundu.

Uğur şunları söyledi:

CIA’nın piyonu Michael Rubin zırvalarına devam ediyor. Esas okumamız gereken, emperyalizm yüz yıllık oyunlarının bozulmasından son derece rahatsızlık duyduğudur. Bu rahatsızlık neticesinde Rubin adlı piyon millici güçleri hedef gösterme derdinde. Çok komik şeyler söylemiş. Bunlar Mao’cu aynı zamanda milliyetçi diye. Biz Atatürkçüyüz, Türk halkıyız. Alevisiyle Sünnisiyle Türk milletiyiz. Yine Perinçek grubu diye bir yakıştırma yapmış. Sayın Perinçek Vatan Partisi’nin genel başkanıdır. ‘Cemaat’ gibi adlandırarak propaganda yapmaya çalışıyor.

BEDEL ÖDEDİLER

Şu anda Türkiye’nin Amerika’ya rağmen yaptığı operasyondan, Musul’daki tavrımızdan, Kerkük’teki tavrımızdan. hem PKK, PYD ile mücadelede olmamızdan ABD çok rahatsız. Bugünde bizler yani Atatürk’ün izinde gidenler, ağırlıklı olarak Vatan Partisi’nin içinde, bedel ödemiş. Yakın zamanda Türkiye’de sansasyonel suikastlar yapılabilir. CIA yüzde yüz yapacaktır. Türkiye’yi karıştırmak için yapacaklardır. 100 yıllık bir hazırlıkları var, birden bire ABD bundan vazgeçmez şüpheniz olmasın. Ama moralimizi bozmaya gerek yok. ABD planları açığa çıktığı için bu açıklamayı yaptırıyorlar. Millicilerle mandacıların savaşı var. Bu savaşta mutlaka ve mutlaka Atatürk’ün tarafında olanlar kazanacaktır.

ulusalkanal.com.tr

TSK'dan Fırat Kalkanı açıklaması Gündem PKK’nın saldırısını FETÖ'cüler akladı Gündem CIA tehdit etti: 'Türkiye kan gölüne dönecek' Gündem Kozmik oda soruşturm'Kozmik odada kumpas' soruşturmasında 14 tutuklamaasında flaş gelişme Gündem