İstanbul'da fuhuş operasyonu! Çete çökertildi

İstanbul'da Jandarma ve Emniyet bir çok adrese şafak vakti operasyon düzenledi. Jandarma ekipleri Silivri'de bir fuhuş çetesini çökertirken, Emniyet'in özel harekat polisleriyle yaptığı operasyonların içeriği henüz öğrenilemedi.

Abone ol

İstabul güne operasyonlarla uyandı. Jandarma ve Emniyet'in düzenlediği farklı operasyonlarda Beyoğlu'ndan Silivri'ye çok sayıda adrese baskın yapıldı.

İstanbul İl Jandarma Komutanlığı'nın Silivri'de yaptığı operasyon ile fuhuş ve insan ticareti yapan bir çete çökertildi. Bir otelde yabancı uyruklu kadınlara zorla fuhuş yaptırıldığı tespit edildi. Çetenin iş ve iyi bir yaşam vaadiyle Türkiye'ye getirdiği kadınları pasaportlarına el koyarak fuhuşa zorladığı belirlendi.

5 aylık takibin ardından düğmeye basılan operasyonda, 9 yabancı uyruklu kadını kurtarıldı, çete lideri A. D.'nin de aralarında olduğu 4 kişi gözaltına alındı. Kurtarılan kadınların sağlık kontrolünün ardından ülkelerine gönderileceği öğrenildi.

Gözaltına alınan 4 kişi tutuklandı. Fuhuş yapılan otel hakkında da yasal işlem başlatıldı ve otel müdürünün şüpheli sıfatıyla ifadesi alındı.

Emniyet Müdürlüğü de sabah saat 06.00 sıralarında bir çok adrese baskın düzenledi. Organize Suçlarla Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekiplerin gerçekleştirdiği eş zamanlı operasyonlara özel harekat polisleri de katıldı.

Baskın yapılan evlerde aramalar sürerken operasyonun içeriği hakkında henüz bilgi verilmedi.

ulusalkanal.com.tr

Bursa'da 84 sokak köpeği zehirle öldürüldü Yurt İstanbul'da 4 ilçeye 9 saat elektrik yok! Yurt Doğal gaz paniği mahalleliyi sokağa döktü Yurt Çöken istinat duvarı binaya hasar verdi Yurt