Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan referandum açıklaması

Rize'de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu'na ağır sözlerle yüklendi. Erdoğan ardından bugün Meclis'te 376 oyla kabul edilen dokunulmazlıkların kaldırılması düzenlemesiyle ilgili olarak "Eğer referanduma gidilseydi halk yüzde 80 evet diyecekti" şeklinde konuştu

Abone ol

İşte Erdoğan'ın açıklamalarının satır başları:

(KILIÇDAROĞLU'NA ) BEN DİKTATÖR OLSAYDIM BURADA YAŞAYAMAZDIN

Kalkmış bana diktatör diyor. Diktatör ifadesinin yanına da bazı şeyler eklemeye başladı. Eğer ben diktatör olsaydım sen burada yaşayamazdın.

Ağızlarından salyalar akıyor. Kendilerinin de yanındakilerin de. Bu millet yegane karar vericidir. Bir taraftan Atatürkçüyüm diyeceksin diğer taraftan seçim sandıklarından netice alamazsın. Bu millet sana yürü demez ahlaken sıkıntılısın.

"EĞER REFERANDUMA GİTSEYDİ HALK YÜZDE 80 EVET DİYECEKTİ"

Benim milletim kimin ne yaptığını biliyor. Kendisine hizmetkar olanı unutmaz. Bugün nasıl olduysa geri döndüler. Bir hikmet var. Bugün 376'ya kadar çıktı ve referanduma gitmeye gerek kalmadı. Eğer referanduma gitseydi millet yüzde 70-80'le evet diyecekti. Bölücü örgütün destekledikleri önemli değil.

Bu operasyonlar Güneydoğu'da Kürt kardeşlerimin, ülkemin neresinde olursa olsun nihayi neticeyi alana kadar bu operasyonlar devam edecek. Şehitlerimiz var, ama güvenlik güçlerimiz bu yola çıkarken zaten hepsi hedefine şehadeti koyuyordu. Bu şehitlerimizin karşılığını bütün kardeşlerim kararlı bir şekilde aldılar ve almaya devam ettiler.

"TÜRKİYE'DE İÇ SAVAŞ VARMIŞ GİBİ GÖSTERMEK İSTİYORLAR"

Bakıyorsunuz yabancı gazeteciler geliyor sırtına fotoğraf makinesini alıyor Güneydoğu'da dolaşıyor. 'Türkiye'de iş savaç çıktı' diye göstermeye çalışıyorlar. Türkiye'de iç savaş yok. Allah'ınizniyle iç savaş çıkmayacak.

"DÜRÜMLÜ'DEKİ KATLİAM'IN ANKARA'DAKİ KATLİAMDAN FARKI YOKTUR"

Bakıyrosunuz Dürümlü'de nasıl bir vahşet var. DNA testinde öyle şeyler çıkıyor ki. Bunun bedelini ödeyecekler. Bizim için Dürmlü katliamının Gaziantep'te Ankara'da yaşanan katliamdan farkı yoktur.

Bu hadise terör örgütünün gerçek yüzünü göstermesi bakımından önemlidir. Artık hiç kimse için terör örgütünün yanında almasının izanı yoktur. Ana muhalefet başkanı çıkıyor kan dökülür diyor.Sen kimsin ya! Bu ülkede demokraisnin yolu Meclis'ten geçecek. Eğer kan dökerek olacaksa bu kan dökenler gelecek. Bak kan döktüler yarı yarıya düştüler. Daha beter olacaklar.

ulusalkanal.com.tr

Genelkurmay: Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesine hava harekatı düzenlendi Gündem Genelkurmay: Irak'ın kuzeyindeki Gara bölgesine hava harekatı düzenlendi Gündem Harbiye Açıkhava'yla ilgili resmi açıklama geldi Gündem Harbiye Açıkhava'yla ilgili resmi açıklama geldi Gündem