Milletvekilleri, EYT ile ilgili bu mesajları verdi

Emeklilikte yaşa takılanların (EYT) mağduriyetiyle ilgili CHP'li Ömer Fethi Gürer'den mesaj paylaşımı geldi. Gürer, yaptığı paylaşımda, "EYT'lileri görmezden gelen anlayışa 23 Haziranda verilecek. Oylarla EYT nin varlığını bir kez daha hissetirilecektir." ifadelerini kullandı. Mesajında 23 Haziran İstanbul seçimlerine de yer veren Gürer, "EYTli hakkı olana ve hakettiğine erişmenin yolu İstanbul seçimleridir" diye yazdı. İyi Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur ve Muğla Milletvekili, İYİ PARTİ kurucular kurulu ve GİK üyesi Metin Ergun da EYT mesajı paylaştı

Abone ol

CHP 26 ve 27'nci Dönem Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, emeklilikte yaşa takılanların (EYT) mağduriyetiyle ilgili bir mesaj paylaştı.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan CHP'li Gürer'in mesajı şöyle:

"#SeçiminKazananınıEytBelirler.

EYT lileri görmezden gelen anlayışa 23 Haziranda verilecek

Oylarla EYT nin varlığını bir kez daha hissetirilecektir.

EYTli hakkı olana ve hakettiğine erişmenin yolu İstanbul seçimleridir.

Türedi diyenlere oy yok."

İKİ VEKİLDEN DE MESAJ

İyi Parti Isparta Milletvekili Aylin Cesur, "'EYT'nin hakkı gasp edilmiştir' diyen bendim. Gasp edilen haklar verilinceye kadar EYT’ye destek olmaya devam." mesajı paylaştı.

Muğla Milletvekili, İYİ PARTİ kurucular kurulu ve GİK üyesi Metin Ergun da "Sakın yok farzetmeyin #SeçiminKazananınıEytBelirler" diye yazdı.

ulusal.com.tr

AK Parti'den yapılan EYT açıklamasında neler denildi - Son dakika 20 Haziran 2019 Perşembe emeklilikte yaşa takılanlar haberleri Gündem "Cezaların infazı ve tahliyelerle ilgili ilk işaret..." Gündem İki önemli düzenleme, Meclis'te görüşülmesi sürecek! Askerlik 6 aya düştü mü? Gündem Yeni af yasası çalışmasında son durum ne, düzenleme hangi aşamada Gündem