Bahçeli'den koalisyon açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'den koalisyon açıklaması geldi

Abone ol

Koalisyon görüşmelerine sayılı günler kala MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin talep ve beklentilerini yazılı açıklamayla sıraladı. Olmazsa olmazlarını 4 madde halinde özetleyen Bahçeli, söz konusu ilkelere saygı duyulduğu taktirde siyasi istikrarsızlık yaşamaması için MHP’nin "fedakârlıktan" çekinmeyeceğini ifade etti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli yazılı açıklamayla koalisyon şartlarını sıraladı. MHP lideri koalisyon için "fedakarlık" yapacaklarını söyledi.

Behçeli; "Türkiye'nin siyasi istikrarsızlık yaşamaması için beklenilen fedakarlıkları çekinmeden gösterecektir" ifadesini kullandı.

MHP lideri koalisyonla ilgili şartlarını 4 maddede sıraladı. Bu maddeler PKK terör örgütü ve açılım süreciyle ilgili oldu.

"PKK’nın kendisini lağvetsin" diyen Bahçeli "Oslo’dan başlayan İmralı’yla devam eden pazarlıklar kamuoyuna açıklanmalı" dedi.

Bahçeli anayasadan Trüklük ifadesinin çıkarılmasına da karşı olduklarını belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın anayasal sınırlara çekilmesi gerektiği vurgusunu yaptı.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli “MHP, bu dört maddeye riayet ve refakat gördüğü takdirde Türkiye'nin siyasi istikrarsızlık yaşamaması için beklenilen fedakarlıkları çekinmeden gösterecektir" dedi.

ulusalkanal.com.tr

Tahsin Şahinkaya hayatını kaybetti Gündem Anayasa Mahkemesi İzmir Askeri Casusluk davasıyla ilgili 'hak ihlali' kararı verdi Gündem 'Bize bir şey olmaz!' diyenler bu yazıyı mutlaka okumalıdır Gündem Davutoğlu: Cumhurbaşkanı hükümet için görevlendirmeyi muhtemelen... Gündem