Yeni yıl kutlamalarında facia! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Yeni yıl dünya başkentlerinde renkli kutlamalarla karşılandı. Yeni yıl sevincini kazalar ve ölümler gölgeledi. Çin'in Şangay kentinde meydana gelen izdihamda 35 kişi öldü. Tayland'daki kutlamalara trafik kazaları damgasını vurdu. 58 kişi hayatını kaybett

Abone ol

Dünya başkentleri ynei yıla renkli kutlamalarla girdi.

Havaifişek gösterileri Asya'dan Amerika'ya kadar gecenin karanlığında gelen yeni yılı ışıklarıyla aydınlattı.

Çin'in başkenti Pekin'de kutlamalar için ayrılan alanda binlerce kişi yeni yılı karşıladı. Konserler, animasyonlar, buz dansları... özel gösteriler geceye renk kattı.

20 milyon nüfusa sahip Şangay kentindeki kutlamalara ise gölge düştü. Çen Yi meydanında izdiham nedeniyle en az 35 kişi öldü, 43 kişi yaralandı.

Tayland'da da kutlamalara trafik kazaları gölge düşürdü. Yılbaşı eğlenceleri için içkinin dozunu kaçıran halk yüzlerce kaza yaptı. Yılbaşı bilançosu 58 ölü ve 517 yaralı oldu.

Afganistan’ın güneyindeki Helmand kentinde bir düğün yerine düzenlenen roket saldırısında ilk belirlemelere göre, 28 kişi hayatını kaybetti, 45 kişi yaralandı.

ulusalkanal.com.tr

Bu şekilde iki saat otomobil kullandı Dünya 2015'e merhaba dediler! Dünya Hamas'a gözaltı Dünya Filipinler'i fırtına vurdu Dünya