Menemen'in nöbetçi golcüsü Tayfur Emre

SPOR Toto 2'nci Lig Beyaz Grup'ta Hatayspor galibiyeti ile liderlik koltuğuna oturan Menemen Belediyespor'un nöbetçi golcüsü Tayfur Emre, bu sezon sonradan oyuna girdiği 6 maçta 3 gol atarak takımını zirveye taşıdı.

Abone ol

Sezonun ilk haftasında Pendikspor deplasmanında skor 2-1 ev sahibi ekibin lehineyken 78. dakikada Sinan'ın yerine oyuna dahil olan 26 yaşındaki Tayfur Emre, 3 dakika sonra topu ağlara göndererek tabelayı 2-2 yaptı ve Menemen'e 1 puan kazandırdı.

5'inci hafta mücadelesinde bu kez Menemen'de oynanan Sarıyer müsabakasında 80'inci dakikada Özkan Toprak'la yer değiştiren Tayfur Emre, 85'inci dakikada nefis bir kafa golüyle takımını 2-1 öne geçirip galibiyetin mimarı oldu.

Nöbetçi golcü, son olarak dün iç sahadaki Hatayspor randevusunda sahneye çıktı. 70'inci dakikada yine Özkan'ın yerine oyuna giren genç futbolcu, 90+2. dakikada attığı golle takımının sahadan 1-0 galip ayrılarak liderlik koltuğuna oturmasını sağladı.

Hulusi YILMAZ

DHA

Nilüfer Belediyespor hentbolde 3'üncü turda Spor Manisaspor şokta Spor Van Persie'nin frikiği buzları eritti Spor Fenerbahçe için kritik hafta Spor