Mavi Vatan'ın bekçileri görev başında

Deniz Kuvvetleri'ne bağlı TCG Kaş Karakol Gemisi, Kurban Bayramı'nda Aksaz Deniz Üssü'ne demirledi. Bahriyeliler, yerli ve milli sistemlerle donatılan gemide gece gündüz Mavi Vatan'ı bekliyor.

Abone ol

Deniz Kuvvetleri Komutanlığına bağlı TCG Kaş Karakol Gemisinde görevli bahriyeliler Kurban Bayramı'nda da Mavi Vatan nöbetini sürdürüyor.

Bayramda Aksaz Deniz Üssü Limanı'na demirleyen TCG Kaş Karakol Gemisi, milli imkanlarla üretilen sistem, cihaz ve yazılımla ön plana çıkıyor. Bahriyeliler, yerli imkanlarla donatılan gemide, gece gündüz elleri tetikte bekliyor.

Gemi Komutanı Yüzbaşı Hüseyin Can Dalay daima görev başında olduklarını, gece gündüz göreve hazır olduklarını söyledi.

Yerli imkanlarla donatılan gemi, su üstü ve denizaltı tehditlerine karşı her türlü harekatı başarıyla icra ediyor.

Yüzbaşı Dalay, içinde vatan ve deniz aşkı olan her Türk gencinin bu mesleği severek yapabileceğini söyledi. Gençlere tavsiyelerde bulundu.

Çelik bir disiplin içinde hareket eden bahriyeliler, vatan sevgisiyle görevlerini en iyi şekilde yapıyor. Dosta güven, düşmana korku veriyor.

ulusal.com.tr

İzmir'de tekne battı: 4 ölü, 1 kişi aranıyor Gündem Fransız Le Monde gazetesi: Erdoğan, Sevr Antlaşması'ndan intikamını alıyor Gündem Öncü Gençlik üyesine büyükelçilik ödülü Gündem Tarım ve Orman Bakanı Pakdemirli: Sabotaj olabilir Gündem