Kayseri'de katliam gibi kaza

Kayseri'de öğrencileri taşıyan midibüsün kayarak tarlaya uçtuğu kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 11'e ulaştı. Kazada 31 kişi de yaralandı. Kazaya neden olan midibüsün kar lastiği takmadığı ve araç muanesini yaptırmadığı öğrenildi

Abone ol

Kayseri'de buzlu yolda kayan araç 11 kişinin canına mal oldu. Niğde Üniversite öğrencilerini taşıyan midibüs, buzlanma nedeniyle tarlaya uçtuğu kazada, hayatını kaybedenlerin sayısı 11'e ulaştı. Kazada 31 kişi yaralandı.

Olay Hacilar ilçesinde dün akşam saatlarinde meydana geldi. Feci kazada yolculardan bazıları araçtan fırladı, bazıları araçta sıkıştı. Olay yerine çok sayıda ambulans sevkedildi. Yaralılar, çeşitli hastanelere sevk edildi.

Kazadan 10 dakika sonra başka bir midibüs hızını alamayarak yararlıları taşıyanlara ve yerde yaralı yatanlara çarparak sürükledi. Coşkun Coşkun ve Celal Çoşkun'un 2'nci kazayla hayatını kaybetti.

7'si üniversite öğrencisi 11 kişiye mezar olan midibüsün, şehirlerarası taşıma belgesi ve kar lastiğinin olmadığı, arka lastiklerinin kaplama olduğu, fenni muayenesinin yapılmadığı öğrenildi.

Kazadan sonra iki midibüsün sürücüleri Durmuş Ozan ve Adem Akpınar ifadelerirnin ardından nöbetçi mahkemeye çıkarıldı.

ulusalkanal.com.tr

Kılıçdaroğlu yolsuzluk operasyonu ile ilgili konuştu Gündem Bakan Güler'den ilk açıklama Gündem 'Unutmazsak değiştirebiliriz' Gündem Kadıköy'de polis müdahalesi Gündem