Enerex Enerji Verimliliği Fuarı kapılarını açtı

Antalya, yenilebilir enerji kaynaklarının kullanılması, yerli enerji üretimin yapılması ve enerji verimliliğinin sağlanmasına ENEREX Enerji Verimliliği ve Dönüşümü Fuarı ile öncülük ediyor. Anfaş Fuar ve Kongre Merkezi’nde ilk kez düzenlenen Fuar, Antalya’yı Enerji Verimliliği üssüne dönüştürmeyi hedefliyor.

Abone ol

Turizmin,tarımın ve ticaretin merkezinde gündem, enerji. Antalya bu fuarla enerji üssü olmaya aday.

Antalya'da, ENEREX Enerji Verimliliği ve Dönüşümü Fuarı, ilk kez düzenleniyor. Fuar, yenilenebilir enerji kaynakların kullanılması, milli, yerli enerji üretiminin yapılması ve enerji verimliliğinin sağlanması ile ilgili önemli adımlara öncülük ediyor.

Fuarda, enerji bağımsızlığının önemi vurgulanarak, enerji verimliliği ve yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanımına yönelik mesajlar öne çıktı.

Enerji Verimliliği ve Yönetimi Derneği Başkanı Tevfik Sporcu, Akdeniz'in yoğun turizm faaliyetinde enerji yönetimini sağlayacak yöntemlerle buluşmasının önemine dikkat çekti.

Tevfik Sporcu, Turizmcileri enerji tasarrufu için tedbir almaya çağırdı.

365 günün 300 gününü güneşli geçiren kentin Valisi Münir Karaloğlu ise, çevre dostu enerjide öncü olmaları için turizmcileri göreve çağırdı.

ENEREX Enerji Verimliliği ve Dönüşümü Fuarı 29 Şubat'a kadar Anfaş Fuar Merkezinde devam edecek.

ulusal.com.tr

Toprağın çocukları ilk kez film izledi Yurt Antik kentte gümüş takılar bulundu Yurt Üretemeyen köylü göç yolunda Yurt Diyarbakır'da iki aile daha evladına kavuştu Yurt