Yıldırım-12 Beşyanak Operasyonu başladı

PKK'ya büyük darbe vurulan Yıldırım Operasyonlarına bir yenisi daha eklendi. Bitlis'te 747 personelin katılımıyla Yıldırım-12 Beşkaynak Operasyonu başlatıldı. İçişleri Bakanlığı,11 operasyonda toplam 71 teröristin etkisiz hale getirildiğini açıkladı.

Abone ol

Terörle mücadele sınır içinde de sınır dışında da kararlılıkla sürüyor. 11 ayrı bölgede başlatılan Yıldırım Operasyonları'na Bitlis kırsalı da eklendi.

Açıklama İçişleri Bakanlığı'ndan yapıldı. Bitlis kırsalında düzenlenen Yıldırım-12 Beşkaynak Operasyonuna 747 personel katılıyor.

Operasyonların hedefi bölücü terör örgütünü tamamen ülke gündeminden çıkarmak ve teröristleri etkisiz hale getirmek.

13 Temmuz'da başlatılan 11 Yıldırım Operasyonunda toplam 71 terörist etkisiz hale getirildi.

Operasyonlarda ayrıca 38 iş birlikçi yakalandı, 141 mağara, sığınak ve depo imha edildi. Çok sayıda silah-mühimmat, gıda ve yaşam malzemesi ele geçirildi.

ulusal.com.tr

Son dakika haberleri... Aleyna Çakır'ın ölümünde şüpheli olan Ümitcan Uygun'un annesi Gülay Uygun ölü bulundu! Mektup yazdı iddiası... Gündem Şehitler Harun Arslan ve Gökhan Kılınç törenle memleketlerine uğurlandı Gündem Son dakika haberleri... Halil Sezai tutuklandı Gündem Erdoğan'dan Michel'e 'objektif ve tutarlı duruş' çağrısı Gündem