Eski Genelkurmay Başkanı Necdet Özel'in damadı gözaltına mı alındı?

Abone ol

Eski Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'in damadının FETÖ operasyonu kapsamında gözaltına alındığına ilişkin haber yalanlandı.

Sözcü gazetesi Ankara Temsilcisi Saygı Öztürk, Eski Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel'in damadı Doç Dr. Yusuf Kızıl'ın Fetullahçı Terör Örgütü'ne yönelik operasyonda gözaltına alındığını iddia etti. Öztürk'ün haberi daha sonra gazetenin internet sitesinden silindi.

Sözcü'nün internet sitesinde, "Saygı Öztürk’ten Necdet Özel özrü" şeklinde kısa bir açıklama yayımlandı:

"Gazi Üniversitesi’nde yürütülen FETO operasyonunda açığa alma ve gözaltılar sürüyor. Bu kapsamda Önceki Genelkurmay Başkanı Necdet Özel’in damadı Doçent. Dr. Yusuf Kızıl’ın da gözaltına alındığı bilgisi yayıldı. Fakat haberin kısa sürede yanlış olduğu anlaşıldı. Yusuf Kızıl’dan ve önceki Genelkurmay Başkanı Necdet Özel’den özür dilerim."

NECDET ÖZEL'DEN AÇIKLAMA: İDDİA TAMAMEN ASILSIZDIR

Eski Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bazı basın yayın organlarında, damadı Doç. Dr. Yusuf Kızıl'ın "FETÖ'ye yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alındığına" dair haberlerin yer aldığını belirtti.

Söz konusu iddianın doğru olmadığını vurgulayan Özel, "Haberde yer alan iddia, tamamen asılsızdır." diye konuştu.

ulusalkanal.com.tr

Siirt'te askeri zırhlı araç devrildi: 1 şehit Gündem Adana Valiliği uyardı!.. Çocuklar ve yaşlılar risk altında! Gündem Tecavüz zanlısını baba, kurbanı oğul savundu Gündem TSK'da 15 general ile 2 amiralin ataması yapıldı Gündem