Bekir Bozdağ: Partimiz, Tayyip'in partisidir

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, AKP kongresinde bir konuşma yaptı. Bozdağ konuşmasında, "AK Partinin tek lideri vardır o da Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır" dedi.

Abone ol

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ AKP kongresinde konuştu.

Bozdağ, "Sayın cumhurbaşkanımızı AK Parti’den ayrı düşünmek mümkün değildir. AK Partinin tek lideri vardır o da Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bundan sonra da olduğu gibi seçilmiş cumhurbaşkanı ile başbakanın uyumlu çalışması Türkiye’nin gücüne güç katacaktır" dedi.

Bozdağ şöyle konuştu:

Sayın Cumhurbaşkanım, biliyoruz ki fiziken aramızda olamasanız da manen aramızdasınız. Halkımızın dediği gibi, partimiz 'Tayyip’in partisi'dir ve 'Tayyip’in partisi' olarak kalmaya devam edecektir. Sayın Cumhurbaşkanımızı AK Parti’den ayrı düşünmek mümkün değildir. AK Partinin tek lideri vardır o da Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. Bundan sonra da olduğu gibi seçilmiş cumhurbaşkanı ile başbakanın uyumlu çalışması Türkiye’nin gücüne güç katacaktır.

ulusalkanal.com.tr

Kemal Kılıçdaroğlu: HDP'nin başvurusu için imza verilmesi yasak. Partiden atarım Gündem Terörle sosyal medyada da mücadele ediliyor Gündem İlber Ortaylı: İşte size içinden çıkılmaz, çok bilinmeyenli bir denklem; kim çözecek bunu? Gündem İlber Ortaylı: İşte size içinden çıkılmaz, çok bilinmeyenli bir denklem; kim çözecek bunu? Gündem