Galatasaray, Mehmet Topal için harekete geçti

Aziz Yıldırım’ın “Eğer bizim Şartlarımızı kabul etmezse sözleşme yenilemeyiz” sözleri G.Saray’ı milli orta saha için harekete geçirdi.

Abone ol

Orta sahaya mutlaka en az bir takviye yapmayı düşünen G.Saray, dün F.Bahçe’nin kongresinde başkan Aziz Yıldırım’ın yaptığı açıklamaların ardından Mehmet Topal’ı bir kez daha gündeme aldı.

Daha önce 4 sezon sarı-kırmızılı formayı giyip Valencia’ya transfer olan, ardından da F.Bahçe’nin yolunu tutan 30 yaşındaki orta sahanın F.Bahçe ile sözleşmesi sona ererken kulübü henüz yenileme konusunda somut bir adım atmadı.

Aziz Yıldırım da dün “Bizim istediğimiz şartları kabul ederse devam ederiz etmezse sözleşme yenilemeyeceğiz” açıklamasını yaparken G.Saray yönetimi, Mehmet Topal’ı 6 yıl sonra yeniden kadroya katmak için kolları sıvadı.

Skrtel pahalı geldi

UEFA ile yapılan anlaşma dolayısıyla bu sezon oyunculara toplam en fazla 65 milyon Euro maaş ödeyebilecek olan G.Saray bu finansal kısıtlama nedeniyle Martin Skrtel transferinden vazgeçti. Beşiktaş’ın da gündeminde olan Slovak stoperin istediği yıllık ücreti fazla bulan sarı-kırmızılı yönetim, Skrtel defterini kapattı (Vatan gazetesi)

Gökhan'ın imza atacağı tarih! Spor Eski milli halterci Taner Sağır kalp krizi geçirdi Spor A Milli Takım hazırlık maçında galip Spor Fenerbahçe'nin Aatıf'a ödeyeceği para belli oldu Spor