Doğu Perinçek Havran’da sancaklarla karşılandı

İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek Havran İP Teşkilatı Binası'nın açılışını yaptı. Havran Köprübaşı'nda davul zurna ve sancak bayraklarla karşılanan İP Genel Başkanı Doğu Perinçek Havran Halkı tarafından büyük bir ilgi ile karşılandı.

Abone ol

Doğu Perinçek Harran'da sancaklarla karşılandı İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek Havran İP Teşkilatı Binası'nın açılışını yaptı. Havran Köprübaşı'nda davul zurna ve sancak bayraklarla karşılanan İP Genel Başkanı Doğu Perinçek Havran Halkı tarafından büyük bir ilgi ile karşılandı. Açılış törenine Havran MHP İlçe Başkanı Mehmet Saraçoğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Havran Eski Belediye Başkanı Levent Gökalp, CHP İlçe Teşkilatı Yöneticileri, İP Balıkesir İl Başkanı Kartal Demir, Körfez Bölgesi İP Teşkilatı Yöneticileri ve Havran'lı vatandaşlar katıldılar. Açış Konuşmasını Havran İP İlçe Başkanı Ethem Dülgeroğlu yaptı. Bütün katılımcılara hoş geldiniz diyen Dülgeroğlu, kendilerini yalnız bırakmayan Havran MHP ve CHP İlçe Teşkilatı Yöneticilerine teşekkür etti. İlçe Binasının açılış kurdelasını eşiyle birlikte kesen Perinçek katılımcılara hitaben bir konuşma yaptı. Perinçek milli birlik ve beraberlik çağrısı yaptığı konuşmasında, "Türkiye mevcut iktidar tarafından dışa bağılı hale getirilmiş, eli kolu bağlanmıştır. Biz rüzgarımızı dalgalanan ayyıldızlı Bayrağımızdan alıyoruz. Bu bayrak asala inmeyecek ve vatanımız asla bölünemeyecektir.

MİLLİCİLER BİRLEŞMELİDİR

Vatanımızın ve milletimizin dış güçlerin ve küresel sermayenin esaretinden kurtarılması için bütün milliciler bir araya gelmeli yeniden bir kurtuluş savaşı vermeliyiz. Ülkemiz üreten değil, tüketen bir toplum haline getirilmiştir. Samanı, buğdayı bile dışardan almaktayız. Kendi kendini besleyen dünyanın yedi ülkesinden biriyken bizi nasıl bu hallere düşürdüler. Türk tarımını bitirdiler.

ÜRETİM TOPLUMU OLMALIYIZ

Toprağımız var, suyumuz var, güneşimiz var ama neden üretemiyoruz?Bu sorunu tez zamanda çözmeli yeniden üretim toplumu haline gelmeliyiz. Dış ülkeler bizim ekilişlerimizi engelliyorlar. Sen ekme ben sana daha ucuza veririm diyerek bizleri uyutuyorlar. Bütün millici partiler bir araya gelmeli ve Milli Birlik Hükümeti kurmalıyız. Çiftçiye ucuz mazot, ucuz gübre ve faizsiz kredi desteği verirsek yeniden üreten bir toplum haline gelebiliriz dedi. Açılış töreni sonrası ilçe binasında misafir siyasi partilerin başkan ve yöneticileri ile karşılıklı görüş alış verişinde bulunan Perinçek, kendisine gösterilen ilgi için Havran Halkı'na Kuvvay - ı Milliyecilerin Torunları'na çok teşekkür ediyorum dedi.

Beytullah Yılmaz

Davutoğlu 1 yıl sonra itiraf etti! Gündem 17 Aralık soruşturmasına verilen takipsizlik kararı 'kopyala-yapıştır' çıktı Gündem PYD ve Delta Force birlikte savaşıyor Gündem Barbaros Kıbrıs’ta, Rumlar teyakkuzda Gündem