Konya'da öldürülen 5 IŞİD'li, FETÖ şüphelisinin evini kiralamış

Konya'da öldürülen 5 IŞİD'li teröristin kaldığı evin FETÖ'den gözaltına alınan bir iş adamına ait olduğu ortaya çıktı. Evi kiralayan terör örgütü IŞİD mensubu A.Y'nin öldürülen 5 terörist arasında olmadığı öğrenildi.

Abone ol

4 ilde saldırı yapmayı planlıyorlardı, Konya'da öldürüldüler. Özel harekat polislerinin operasyon yaptığı o ev FETÖ'den gözaltına alınan bir işadamına ait olduğu ortaya çıktı.

Dün Konya Emniyeti, terör örgütü IŞİD'in hücre evine baskın düzenlemiş ve 5 terörist öldürülmüştü. O baskına ilişkin yeni gelişmeler yaşandı.

Operasyon kapsamında 8 kişi gözaltına alındı.

Terör örgütü IŞİD mensubu Ahmet Y. Dörttokka Caddesi'ndeki evi FETÖ mensubu olmaktan gözaltına alınıp serbest bırakılan işadamı M.Ö'den kiralamıştı.

Polis titiz bir çalışma ile o eve sabah karşı bir baskın düzenledi. Teröristler direnince çatışma çıktı. Özel Harekat polisleri eve girdi ve 5 IŞİD'li teröristi öldürdü. Öldürülen teröristler arasında evi FETÖ şüphelisinde kiralayan Ahmet Y. yoktu.

Polis şimdi Ahmet Y.'i arıyor. Bu arada hücre evi kiralamak için aracı olan 3 emlakçı da gözaltında.

Teröristlerin, Konya başta olmak üzere 4 ilde yapmayı planladıkları üzerinde duruluyor. Hücre ev dün yapılan incelemenin ardından mühürlendi.

ulusal.com.tr

HSK Teftiş Kurulu Başkanı Kolukısa: 4 bin 521 hakim ve savcıyı FETÖ üyeliğinden ihraç ettik Gündem Hakkari'de terör saldırısı: 4 yaralı Gündem Saldırı hazırlığındaki PKK'lı 8 terörist etkisiz hale getirildi Gündem 15 Temmuz'da Emniyet Havacılık Dairesinin vurulma anı Gündem