İstanbul'da 1 Mayıs operasyonu

1 Mayıs öncesi İstanbul'da belirlenen bir çok adrese eş zamanlı operasyon düzenlendi. Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından düzenlenen baskınlarda çok sayıda molotof kokteyli, tabanca ve döner bıçağı ele geçirildi.

Abone ol

İstanbul Emniyeti 1 Mayıs öncesi harekete geçti, bir çok adrese eş zamanlı operasyon düzenledi.

İlk baskın, Nurtepe’deki bir eve yapıldı. Operasyonda 4 kişi gözaltına alındı. 2 Kalaşnikof ile 1 tabanca ele geçirildiği belirtildi.

Operasyonun ikinci dalgası ise Cihangir, Tarlabaşı, Karaköy ve Dolapdere'deki adreslere yapıldı. Baskın, önceden belirlenmiş çok sayıda adrese eşzamanlı olarak yapıldı.

Belirlenen adresler koçbaşı ile kırıldıktan sonra, evlerde ve işyerlerinde arama yapıldı. Yapılan aramalarda, biri köpek kulübesine saklanmış 2 adet tabanca, 2 adet döner bıçağı ve çok sayıda molotof kokteyli ve uyuşturucu madde ele geçirildi.

Operasyonda ruhsatsız olduğu gerekçesiyle bir kahvehane zabıta ekipleri tarafından kapatıldı. Polis tarafından aranan 2 kişi de gözaltına alındı.

Operasyona, Güven Timleri, Terörle Mücadele Şubesi ekipleri, Motorize Polis Ekipleri ve Beyoğlu Belediyesi Zabıta ekipleri de destek verdi.

ulusalkanal.com.tr

İnceleme başlatıldı! SPK'da Gülen operasyonu Gündem Balyoz'da ilk tahliye Gündem Kılıçdaroğlu'ndan bakın kim şikâyetçi olmuş! Gündem İstanbul Valisi açıkladı! Yarın bu iskeleler kapalı! Gündem