Polis Okulu kapatıldı

Arazisi usulsüz olarak TÜRGEV'e verildiği yolsuzluk soruşturmasıyla ortaya çıkan Etiler Polis Meslek Okulu kapatıldı. Kapatma kararı Bakanlar Kurulu'nca alındı. Karar, araziye yapılmak istenen AVM inşaatı için ilk adım olarak değerlendirildi.

Abone ol

Arazi devrindeki usuzlsüzlük iddiasıyla yolsuzluk soruşturmasına konu olan "Etiler'deki Polis Meslek Yüsek Okulu" Bakanlar kurulu kararı ile kapatıldı. 22 Eylül'de alınan karar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Kapatma kararı, "TÜRGEV'e devredilen arazide yapılmak istenen AVM inşaatının önü açıldı" yorumuna neden oldu.

Okul arazisinin devir işleri ile bizzat Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ilgilendi. Bedeli yaklaşık 430 milyon TL olarak belirlenen arazi ticaret merkezi ilan edildi.

İstanbul’un en değerli bölgesinde bulunan 32 bin metrekarelik bir arsa üzerine yapılması planan proje ise çoktan onaylandı.

Tapuları İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde bulunan arazinin son imar planına göre; bölgeye AVM, rezidans, restoran, mağaza, otel yapılacak.

ulusalkanal.com.tr

Jandarma karakollarına saldırı Gündem New York Times'dan çarpıcı başyazı Gündem Hakan Fidan'ın Güvenlik Zirvesi'ne neden katılmadığı ortaya çıktı Gündem Mardin'de olaylar çıktı! 1 kişi öldü, 6 yaralı Gündem