Silivri'deki 55. Yoğurt Festivali kortej yürüyüşüyle başladı

Silivri Belediyesi tarafından düzenlenen 55'inci Silivri Yoğurt Festivali renkli görüntülerle başladı. Açılışın kortej yürüşüyle yapıldığı festivalde ünlü sanatçı Bengü'de bir konser verdi. Yarın sona erecek festivalde geleneksel yoğurt yeme ve mayalama yarışmaları da yapılacak.

Abone ol

55'inci Silivri Yoğurt Festivali kortej yürüyüşüyle ve çeşitli gösterilerle başladı. Silivri Belediye binsanın önünde başlayan kortej yürüyüşüne Silivrililerin yanı sıra çeşitli tiyatro grupları da katıldı.

Festivalin ilk gününde, Gencer Savaş ve Orkestrası, Ahenk Sanat Kulübü ile Yunan Musical Horizons Orkestrası sahne alırken, gecenin sonunda şarkıcı Bengü konser verdi. Sanatçıya Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar tarafından bir yoğurtçu heykeli hediye edildi.

Silivri Belediye Başkanı Işıklar, festivalin uzun yıllar yapılmasını istediklerini belirtti.

Yarın sona erecek festival kapsamında çeşitli yarışmalar, sergiler, dans gösterileri, söyleşiler, konserler düzenlenecek.

Geleneksel yoğurt yeme ve mayalama yarışmalarının da yapılacağı festivalde Fatih Erkoç ve Göksel de sahne alacak.

ulusalkanal.com.tr

Diktiği kenevirlerin bakımını yaparken yakalandı Yurt Dede ve ninesini gasp eden torun tutuklandı Yurt İstanbul'da banka soygunu Yurt İstanbul Teknik Üniversitesi mezuniyetinde protesto Yurt