Putin'den terörle mücadele önemli adım

Rusya terörle mücadele için bir adım daha attı. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, terörizmin finanse edilmesinin engellenmesi için kurumlararası komisyon kurulmasına ilişkin karar imzaladı.

Abone ol

Moskova, terörün finanse edilmesinin egenlenmesi içim kurumlararası komisyon kuruyor. Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin komisyon kurulmasına ilişkin kararı imzaladı.

Kremlin Basın Dairesi'nden yapılan açıklamaya göre Başsavcılık, Merkez Bankası ve bölgesel yönetim birimleri terör konusundaki istihbaratları komisyona gönderecek.

Putin'in bu kararı, Mısır'ın Sina Yarımadası'nda düşen Rus yolcu uçağının terör eylemi sonucunda düşürüldüğünün kesinleşmesinin ardından geldi.

Rus lider, Antalya'daki G-20 Zirvesi'nde de "IŞİD'in aralarında G-20 üyelerinin de bulunduğu 40 ülke tarafından finanse edildiği" açıklamış havadan çekilen bazı fotoğrafları da liderlere vermişti.

ulusalkanal.com.tr

ABD polisi yıl başından beri bin kişiyi öldürdü Dünya Nijerya'da terör saldırısı: 32 ölü, 80 yaralı Dünya Beşar Esad'dan Fransa'ya çağrı Dünya Paris bombacısıyla ilgili önemli gelişme Dünya