Adıyaman Samsat'ta korkutan deprem (Son depremler)

Adıyaman'ın Samsat ilçesinde saat 18.22'de 3,5 büyüklüğünde deprem oldu

Abone ol

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü verilerine göre Adıyaman'ın Samsat ilçesinde 3,5 büyüklüğün deprem oldu. Kandilli Rasathanesi, ilk olarak depremin Şanlıurfa'da olduğunu geçti, daha sonra ise Adıyaman olarak düzeltti.

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü verilerine göre, bugün Adıyaman'ın Samsat ilçesinde 3,5 büyüklüğünde deprem oldu. Yerin 18,3 kilometre derinliğinde meydana gelen deprem bölgede panik yaratmadı.

İLK ŞANLIURFA OLARAK GEÇİLDİ

Bu arada Kandilli Rasathanesi depremin ilk Şanlıurfa'da olduğu bilgisini geçerken, daha sonra bu bilgiyi Adıyaman'ın Samsat ilçesi olarak düzeltti.

CAN YA DA MAL KAYBI AÇIKLAMASI GELMEDİ

Öte yandan depremin ardından herhangi bir can ya da mal kaybının olup olmadığına dair yetkililerden herhangi bir açıklama gelmedi.

ulusalkanal.com.tr

İstanbul Büyükçekmece'de hayali seçmen olayı: 36 dairesi olan bir bina 37 daire olarak gösterildi Gündem Kılıçdaroğlu'nu eleştiren Bahçeli, idama destek verdi Gündem Yurtdışında oy kullanma işlemi yarın bitiyor Gündem Seçim yasakları yarın başlıyor Gündem