Sessiz sedasız gittiler

Davul zurnalarla, Apo ve Bölgesel Yönetim flamalarıyla Ayn el Arab'a gelişleri şova dönüştürülen Peşmerge birliği, Türkiye üzerinden Erbil'e döndü. Ayn El Arab'ta kayıplar veren peşmege bu kez sessiz sedasız döndü.

Abone ol

Dönüşleri sessiz sedasız oldu.

Türkiye üzerinden Ayn el Arab'a giden Peşmerge ekibi görevini yeni gelen 150 kişilik ekibe devretti. İlk birlik Türkiye üzerinden Irak'a döndü.

Davul zurnalarla, PKK, Apo ve Bölgesel Yönetim flamalarıyla gelişleri şova dönüştürülen Peşmerge birliğinin dönüşünde ise bu görüntülerden eser yoktu. Türk halkının Peşmerge geçişine tepkisi ve Peşmergenin Ayn el Arab'da verdiği kayıplar üzerine geçiş sessiz sedasız gerçekleşti. Peşmerge birliği Şanlıurfa'dan otobüslerle polis ve MİT eşliğinde GAP Havaalanı'na götürüldü. Peşmergelerin taşınması için film camlı, içeriyi göstermeyen araçlar seçildi. Otobüslerin çoğunun plakası yoktu.

Peşmergeleri taşıyan uçak öğle saatlerinde Erbil'e hareket etti.

ulusalkanal.com.tr

Koray Eryaşa tahliye oldu Gündem Kapılarda kuyruk çilesi Gündem ÇED toplantısı karıştı! 12 gözaltı! Gündem Sare Davutoğlu'ndan Selvi Kılıçdaroğlu'na taziye ziyareti Gündem