KKTC’nin 34. yılı 14-15-16 Kasım'da kutlanacak

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, kuruluşunun 34. yıl dönümünde tarihi bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. 14-15-16 Kasım tarihlerinde “Uluslararası KKTC Sempozyumu”nun ikincisini gerçekleştirilecek. Sempozyumun açılışını ise 26. Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ yapacak.

Abone ol

Talat Paşa Komitesi Başkanı Ali Erdinç, Anadolu ile Yavru Vatan arasındaki gönül köprüsünü kurmak için böyle seslendi vatanseverlere.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin 34. kuruluş yıl dönümü 14-15-16 Kasım tarihlerinde kutlanacak.

Vatansever 4 kurumun birlikteliğiyle ikincisi gerçekleşecek olan “Uluslararası KKTC Sempozyumu” tarihi bir önem taşıyor.

Katılımcı kurumlardan Kıbrıs Türk Kültür Derneği İstanbul Şube Başkanı Zehra Bilge Eray sempozyumun ilkini hatırattı...

Eray, sempozyumun önemine değindi.

Ulusal Kanal Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Türkkan da düzenlenecek sempozyumun amacını aktardı.

26. Genelkurmay Başkanı İlker Başbuğ ve KKTC Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş'ın açılış konuşmasını yapacağı tarihi etkinliğe Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Hasan Korkmazcan, Emekli Tümamiral Cem Gürdeniz Türkiye'den ve KKTC'den çok değerli uzmanlar, emekli asker, dış politikacı isimler de katılacak.

ulusal.com.tr

Kuleli'nin 1967 mezunları okulu ziyaret etti Gündem Erdoğan ile Musk ne görüştü? Cumhurbaşkanlığından açıklama Gündem İçişleri Bakanlığından 'internetten silah satışı' açıklaması Gündem Cumhurbaşkanı Erdoğan görüşmeler yapacak Gündem