Adana'da korkunç olay

Adana'da korkunç bir olay yaşandı. Bir kadın erkek arkadaşı tarafından darbedildi. Yetmedi, 9'uncu kattaki dairenin balkonundan sarkıtıldı. Şüpheli düzenlenen operasyonla yakalandı. Zanlı, polis merkezindeki işlemlerin ardından çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

Abone ol

Kız arkadaşını darp etti. Ardından 9'uncu kattaki dairenin balkonundan sarkıttı. Düzenlenen operasyonla da yakalandı. Korkunç olay Adana'nın Seyhan ilçesinde yaşandı.

Aydınlar Mahallesi'nde bir apartmanın 9'uncu katındaki dairenin balkonundan bir kadının sarkıtıldığını görenler hemen durumu polise bildirdi.

Olay yerine ulaşan polis ekibi, şüpheli Z.Z.Y'ye kapıyı açması ve kız arkadaşı S.T'yi bırakması için ikazda bulundu. Şüpheli ise uyarıları dinlemedi. Kapıyı açmadı. Kız arkadaşını alıkoymaya da devam etti. Bunun üzerine olay yerine Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ve özel harekat polisleri sevk edildi.

Ekipler önce çevre güvenliğini aldı. Ardından da uzun namlulu silahlar, kalkan ve koç başıyla dairenin bulunduğu kata çıkarak kapıyı kırdı.

Çeşitli yerlerinden darbedildiği belirlenen S.T. ekiplerce kurtarıldı. Şüpheli Z.Z.Y de gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü.

Zanlı, polis merkezindeki işlemlerin ardından çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı.

ulusal.com.tr

Son dakika haberleri... Muş'ta deprem! İçişleri Bakanı Soylu'dan ilk açıklama (16 Eylül 2020 Kandilli Rasathanesi son depremler) Yurt Samsun'da uyuşturucu operasyonunda 13 şüpheli yakalandı Yurt Fatsa'da otomobille kamyonet çarpıştı: 4 yaralı Yurt Muğla'da zincirleme trafik kazası sonucu 1'i polis 3 kişi yaralandı Yurt