13 kilometre kulaç attı

Kuruyan göllere dikkat çekmek için kilometrelerce kulaç attı. Maraton yüzücüsü Emre Deliveli, farkındalık oluşturmak için Doğu Anadolu'daki gölleri yüzerek geçme projesini hayata geçiriyor. Bu kapsamda Çıldır Gölü'nde 13 kilometre yüzerek karşı kıyıya geçti. 6 saat 45 dakikada tamamladığı etkinlik sonrası Deliveli, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla da pankart açtı.

Abone ol

Kulaçlarını kuruyan göllere dikkati çekmek için attı. Maraton yüzücüsü Emre Deliveli, Çıldır Gölü'nde 13 kilometre yüzerek karşı kıyıya geçti.

Deliveli, sulak alanlar konusunda farkındalık oluşturmak için Doğu Anadolu'daki gölleri yüzerek geçme projesini hayata geçiriyor. Bu kez ki hedef, Kars'ta kuruma tehlikesi altındaki Kuyucuk Gölü'ne dikkati çekmekti. Bunun için Çıldır Gölü'nün Ardahan tarafındaki Kuzey Yıldızı bölgesinden Kars'ın Gülyüzü köyüne doğru kulaç attı.

Deliveli, yaklaşık 13,2 kilometre mesafeyi 6 saat 45 dakikada tamamladı.

Etkinlik sonrası Deliveli, 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla da pankart açtı.

Kuzeydoğa Derneği Bilim Koordinatörü Emrah Çoban da etkinlik sırasında Çıldır Gölü'nde son derece verimli bir çalışma yaptıklarını belirtti.

ulusal.com.tr

Asker eğlencesine tüfekle saldırı Yurt İstanbul Boğazı'nda yelkenler fora Yurt Yurtta 30 Ağustos çoşkusu Yurt İzmir'de park halindeyken yokuş aşağı kayan tır yolun altındaki binanın bahçesine düştü Yurt