İlk icraatı partisinden istifa etmek oldu

Çorum'un Dodurga ilçesinde, Demokrat Parti’den belediye başkanı seçilen Mustafa Aydın, mazbatasını alır almaz partisinden istifa etti.

Abone ol

Çorum’un Dodurga ilçesinde, 30 Mart'taki yerel seçimlerde Demokrat Parti’den belediye başkanı seçilen Mustafa Aydın, mazbatasını alır almaz belediye meclis üyeleriyle birlikte partisinden istifa etti.

30 Mart yerel seçimleri öncesi, AKP'den aday olmak için müracaatta bulunan Aydın, AKP tarafından aday gösterilmedi. Dün Osmancık İlçe Seçim Kurulu’ndan mazbatasını alıp istifasını verdikten sonra yaptığı açıklamasında, “Sayın Başbakanımızın izlediği politikayı aynen benimsiyoruz ve yapmış olduğu çalışmalarını yakın takip ediyoruz. Birlikte seçimi kazandığımız meclis üyelerimizle toplu olarak istifamızı sunduk. Şu an bağımsız olarak görevimizi devraldık, çalışmalarımızı şu an için bağımsız olarak sürdüreceğiz” diye konuştu.

ulusalkanal.com.tr

'Hakimler toplumsal algıyı etkilemeye çalışıyor' Gündem Doğu Perinçek: Gerekçeli karar korsan bildiridir Gündem “Katil ÖSO okulumuzdan defol“ Gündem Gerekçeli karara hükümetten ilk açıklama! Gündem